Fiúk! Nektek bejön ha egy lányon melegítő gatya (A minőségi fajta) szűk póló, és laza cipő van?
Figyelt kérdés
jobban szeretem ezt a stílust,de mindig is szűk farmer,szűk pólót hordtam.Aztán most rájöttem hogy azt szeretném hordani,amibe jól érzem magam.Egyébként ez teljesen az én stílusom :)2010. nov. 12. 22:15
11/14 anonim válasza:
Szerintem az még nem olyan rossz ha oylan melegítőben jársz aminek a vége gumis tehát végül hasonlit egy csőgatyához csak sokkal kényemesebb (:
12/14 anonim válasza:
igénytelen és czigányos, ahogy mondják.
13/14 anonim válasza:
Ember, legutoljára általános iskola alsó tagozatán láttam gyereket melegítőben iskolába menni... ez mond valamit, hmm? Vegyél kényelmes farmert, hiába minőségi meg márkás a tréningnadrág, akkor is az fog leríni rólad, hogy nem tudsz öltözködni.
14/14 Dj Bax válasza:
Persze hogy jó csak az is adja ki a jó alakját akkor jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!