Fc Barcelonás pólót hol tudok venni Budapesten?
Bocs, hogy nem igazán segítek, de jobban járnál interneten szerintem, én hervisben néztem 17000 ft volt és még egy név vagy szám sem volt a hátulján.Plázában (Szegeden, nem Pesten) láttam kis üzletben azt hiszem 7 vagy 9 ezerért Messiset, de az meg gyerekméret volt.(bár nekem pont jó volt, mivel lány vagyok, csak nem olyat kerestem)
Na de hátha tud valaki valamit, mert engem is érdekelne.
Az internettel az a baj, hogy nem látom a méretet. Valahol egy L-es méret akkora, mint máshol egy M-es... És jó lenne elsőre eltalálni, mert a barátomnak lenne karácsonyra. De ha nincs más, akkor internet lesz.
Köszi a választ! :)
Figyu, de van kedvenc játékosa, tehát mindenképp olyan kell neki, vagy sima is jó?Mert mondom, hervisben van, csak drága.De menj be egy plázába vagy egy Corába, ott a kis butikokba, amik sportbutikok sokkal olcsóbban lehet találni.
Sok szerencsét!:)
Uh, köszi, rákerestem, itt tök jó pólók vannak... Mondjuk jó drágák, de nekem megéri, ha tetsteni fog a barátomnak :)
Örök hálám!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!