Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi tanga, minden fürdőruha...

Férfi tanga, minden fürdőruha gyártó készít. Itthon mégsem lehet látni strandon, hogy elterjedt lenne. Te felvennéd strandra? Lányok nektek tetszene?

Figyelt kérdés

ápr. 2. 09:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Én nem venném fel. Zsolti, 38
ápr. 2. 10:10
 2/18 anonim ***** válasza:
76%

Nekem egyáltalán nem tetszene. Sőt.

N

ápr. 2. 10:13
 3/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem a tanga még nöknek sem való nyilvános helyre (föleg, mert a többségnek az alakja mellett undorító látvány lenne), férfiak esetében meg rosszabb, még a sportosabb egyedeknél is gusztustalan
ápr. 2. 11:23
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Nekem van. Otthon a kertben nyáron sokszor van rajtam. A strandon ritkán voltam benne. Akkor is csak olyan helyen ahol kevesen voltak. 45F
ápr. 2. 11:41
 5/18 Kólauborkával ***** válasza:
46%
Nekem viccből van egy, egyszer használtam is, viccből. Én ha választási lehetőségem van inkább soha nem veszek fel ilyet, mert rendkívül kényelmetlen. Én a nőket sem értem miért hordják.
ápr. 2. 13:52
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Nekem van,a netről rendeltem. Itthon a kertben hordom,de strandra én sem venném fel,mivel nem szokás.Ha elterjedt lenne,simán viselném...
ápr. 2. 13:55
 7/18 anonim ***** válasza:
41%

"Itthon mégsem lehet látni strandon, hogy elterjedt lenne"

Hála az égnek...

ápr. 2. 15:17
 8/18 anonim ***** válasza:
12%
Nem venném fel, nem vagyok én lány.
ápr. 2. 18:48
 9/18 anonim ***** válasza:
21%
Sztem elég buzzis lenne.
ápr. 2. 19:48
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Calzedoniában vettem pár tök jó női fürdőtangát még tavaly, oldalán van egy pánt és méretre tudod igazitani.

Kivülről meg nem látszik hogy női vagy valami, de színekben stílusban nagyon tetszik de csak itthonra használom.

Egy átlag magyar strandon tuti kinéznének sajna.

ápr. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!