Magas sarkú cipő, "nem elegáns" ruhával és nem tökéletes frizurával is nézhet ki jól? Vagy csak én érzem úgy hogy nem?
Az a gondom, hogy megszerettem ez elég magas sarkú cipőt, csizmát, de sosem öltöztem elegáns, butikos cuccokba, hanem leginkább farmer, de legalábbis nem szövetnadrág a stílusom. Kabátom van szövet, de hordanám a magas sarkút dzseki-szerű kabáthoz is. Persze olyan cipőre gondolok, ami stílusban amúgy illik az adott ruhához. A felsőim egyébként szép nőiesek. Van egy szürke elég rövid szoknyám is, de ahhoz meg talán k..vás lenne a magassarkú...
A másik gond a hajam. Akármit csinál vele a fodrász, vagy én, vannak napok amikor kifejezettem slamposnak érzem a frizurámat. Olyankor meg nevetségesnek érzem a szép magas sarkú cipőt, bár az is lehet hogy másnak fel sem tűnik...
Szerintem dzsekihez idétlen a magassarkú.
A farmer + magassarkú + nőies, elegáns felsővel nincs probléma. Csak akkor szerintem a kabát is legyen olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!