Miért van, hogy felháborodnak a nők akik csupa feszes meg mélyen dekoltált cuccban járnak mert mindenüket nézzük, hogy nézzük? Ha nem akarja hogy megnézzük miért teszi a szemem elé a mellét és a fenekét?

Te azért öltözködsz, hogy az utadba akadó random idegenekből reakciót válts ki? Na, ugye, hogy nem. Vagy, ha igen, akkor nagyon el vagy hanyagolva érzelmileg, figyelemhiányos vagy.
Azért hordanak a nők feltűnőbb ruhákat, mert tetszik nekik az a ruha, és ezért jól érzik benne magukat. A saját közérzet az első.

Azt hordok ami nekem tetszik. Engem nem zavar,ha néznek sőt jól is esik(a bámulás nyílván nem ide tartozik). Csak légyszi arról szokjatok le,hogy hangos megjegyzéseket tesztek főleg,ha azok undorítóak pl "b*sználak" és társai és pláne ne kezdjetek el fogdosni,mert nem azért van rajtam rövidnadrág meg top,mert figyelmet akarok hanem azért mert tetszik plusz meleg van ne kelljen már hosszúba lennem. Én se teszek megjegyzést a nyáron kisgatyába sétáló sörhasú fiúknak.
Tisztelet a kivételnek természetesen mert nem minden férfi tahó

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!