Egy csizma szárának a kerületét lehet valahogy kisebbre csinálni?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam egy csizmát, csak elég vékony lábam van, és felül túl bő a csizma. Kisebbre lehet valahogy varrni, vagy van valami ötletetek?2010. nov. 9. 09:38
2/3 anonim válasza:
bevesz belöle én eddig minden éven vittem mert elált a lábamtol az öszes csizma. idén találtam egy ideálisat.
de nem mindegyik cipész válalja el probálkozz többnél. általába 5000ftot szoktak kérni érte. elég drágán csinálják ne lepödj meg de megéri.
3/3 anonim válasza:
ja és azér függ a csizmátol is hogy mege lehet csinálni a nekem a cipyárnál szoktak bevenni de ha van rajt ott valami disz akkor nemlehet de ezt majd a cipész ugyis megmondja hogy mit tud vele keydeni. utolso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!