Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kórházban ápolónőknek fehér...

Kórházban ápolónőknek fehér ruha alá eltérő színű bugyi vagy csipkés bugyi, mennyire illik? Ennyire jellemző ez vagy csak nekem tűnt fel? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Múltkor sokat kellet várakoznom egy kórházban. Az ápolónők ahogy jöttek mentek, többnél is észrevettem, hogy fehér nadrág alatt nem fehér bugyit viselnek annyira átlátszott. Nekem nőként ez elég furcsa volt. "Legextrémebb" egy fiatal csajszi volt akinek fekete bugyija volt. :) De például volt egy középkorú hölgy is aki kicsit molettebb testalkatú volt és neki is átlátszott, bár fehér bugyi de csipkés. :) Ennyire jellemző ez vagy csak nekem tűnt fel?

febr. 10. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10. Mert SOK helyen a céges ruha kötelező. Meg nem mindenki akar/tud nadrágokat venni, zsebből. És egy kórházba, pláne fehérből, nem 1-2 kell.
febr. 10. 20:42
 12/15 anonim ***** válasza:
14%

11.

Saját célra is ilyeneket vesznek.

febr. 10. 20:44
 13/15 anonim válasza:
Egy részük lehet hogy direkt csinálja... De szerintem leginkább nemtörődömség az oka. Nem vásárolnak ezért fehér bugyikat. Olyat vesznek fel ami van otthon, és kész.
febr. 11. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk a fehér bugyi sem jobb, mint a színes. A fehér is pont ugyanannyira látszik, ugyanolyan ízlèstelen választás. A testszínű sokkal ízlésesebb mindenféle ruha alá.
tegnapelőtt 13:09
 15/15 anonim ***** válasza:

12 vagyok.

Jó, akkor közkívánatra: a nők saját maguk részére nem vesznek színes bugyit.

tegnapelőtt 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!