Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen márkájú cipőket szoktat...

Milyen márkájú cipőket szoktatok jellemzően hordani?

Figyelt kérdés
Én amiket szeretek: Vans, Converse, Tisza. Általában ezeket hordom, ezek kényelmesek számomra. Ilyenkor nyáron vászoncipőket, de van pl. Tiszából teljesen bőr cipőm is.
aug. 1. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Converse és Rieker a cipőim legnagyobb része.
aug. 1. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Skechers
aug. 1. 12:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
NewRock, Dr.Martens és Demonia meg killstar. Néha converse. Sok cipőm van, szeretem variálni, hogy éppen melyiket veszem fel, melyik megy az aktuális szettemhez.
aug. 1. 12:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én se úgy értettem, hogy a fenti három márkából 1-1 db-om van. Mindegyikből van több. Mindegyik más szín, anyagú, fazonú. Meg van pár márkátlan is, amik csak úgy megtetszettek és megvettem. Én is szeretem váltogatni őket.

aug. 1. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak Seibel típusút tudok a lábszerkezetem végett. Amióta ezt a típust felfedeztem, jónak tűnik.
aug. 1. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem elég nagy rajongásom van a cipők iránt.

Kedvencem az Adidas.

Azon belül a Gazelle a kedvenc típusom, 3 fajta is van belőle.

Van még Pumám, Vansom, New Balance, illetve amit az elegánsabb ruhákhoz szoktam felvenni az egy fehér Calvin Klein cipő

aug. 1. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nike, Adidas, Puma, Sketchers, Converse, Martens, Timberland.
aug. 1. 19:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Mostanában fast fashion, márkátlanokat. Régebben én is az ilyen basic márkakat vettem, Adidas, Nike, Puma, Fila, Skechers, ilyesmiket. De az az igazság hogy lusta vagyok és nem szeretek vigyázni a cipőimre, nem kötöm ki mikot belebújok. Úgyhogy pár hónapon belül szakad szét mindegyik. Most megfogadtam, hogy 10000-nél többet nem adok ki cipőre, mert kár belém. Lúdtalpbetétet amúgy is hordok, úgyhogy a kényelem szempontjából mindegy.
aug. 3. 00:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Skechers, New Balance meg van csomó noname is.
aug. 9. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!