Jó-e a temus lovaglónadrág?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni az oldalról csak előbb vélemény kellfebr. 3. 16:34
11/19 anonim válasza:
Fouganza nagyon jó volt régebben, nekem több mint 5-6 éves nadrágaim vannak decathlonból és semmi bajuk, pedig én mindig a legolcsóbbakra mentem (régen a nyári gyereknacik még jók voltak S-es nőinek is, azokból is van egy halommal nekem). Azóta sajnos drágultak, a minőséget nem tudom megítélni, mert a régiek annyira jók hogy azóta nem cserélgettem (kb 5-6 nadrágot használok felváltva ősztől tavaszig, nyáron meg 3 gyereknacit váltogatok, 3 évig lovagoltam bennük 6/7 napot hetente 2-4 lovat, utóbbi 2 évben meg heti 2-4x 1-2 lovat, csak hogy mutassam kb mekkora intenzitással vannak használva)
12/19 anonim válasza:
Nem a 7-es a hülye, hanem a 10-es
14/19 anonim válasza:
Temu - kamu. Ne várjon tőle senki prémium csúcsminőséget. Ettől függetlenül vannak ott használható cuccok. Lovas gatyát még nem vettem onnan.
15/19 anonim válasza:
Mi az, hogy temus? Az csak a közvetítő. Legalább 200 cég hirdet ott lovasnadrágot, mind különböző valamennyire nyilván.
Ló amúgy van hozzá otthon?
16/19 anonim válasza:
15-ös, lovardáról még nem hallottál?
17/19 anonim válasza:
15, ezt most csak a kötözködés kedvéért kellett? Csak magadat égetted be vele. Miért kellene otthon lovat tartani?! Gondolod aki pl. horgászik, otthon a panelban van halastava?
19/19 anonim válasza:
Meg lehet próbálni de ha neked is (nyugi nekem is) az árakkal van a gondod nézd meg őket Vinteden mindenképp! Nagyon jók vannak csak a méretekre figyelj.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!