Fehér lovaglónadrág átlátszó?
Nemrég vettünk egy fehér lovaglónadrágot versenyre. Daslö a márkájú 15 ezer körül volt ezért azt hittem, hogy nem lesz vele ilyen gond. Elég zavaró volt az utolsó versenyen is, mert h mi van ha látják mások is, már pedig biztos, hogy látszott.
A kérdésem, hogy másnak is a fehér gatyája átlátszó vagy csak rossz márkát választottam?
Igazából akkor nem tudom melyik lenne a jó neked. Nekem is volt már Daslö nadrágom, nekem nem volt ilyen gondom. Szerintem az anyaga sem annyira gagyi, abban versenyeztem kezdőként.
Azóta komolyabb szintre váltottam, mert többet kell versenyeznem: Pikeur, Horka, Horze, Kingsland, Tattini stb. márkájú nadrágokat veszek. A Pikeurral és Horzeval vagyok a legjobban megelégedve eddig, nagyon bírják, NAGYON jó az anyaguk. De összességében a fent említett márkák bírják, jó az anyaguk, azt tapasztaltam, hogy nem átlátszóak.
Legközelebb próbáld fel mindenképpen, hogy mennyire átlátszó. Ami nekem bevált, lehet neked nem fog (pl Daslö), de a Pikeur és a Horze szerintem nagyon de nagyon jók.
Fouganza márkáról pedig megoszlik a vélemény.
hát de csak jóval olcsóbban tudnám és azt meg azért nem szeretném.
De a kérdésem az volt h másnak is átlátszó e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!