Való utcai viseletre az atlétatrikó?
Figyelt kérdés
Persze nyáron, nem ilyenkor.tegnapelőtt 11:06
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
27 szavazat
1/14 anonim válasza:
Való, nem váló, mégis rengetegen hordják.
Ahogy a nők kiteszik mindenüket (tisztelet a kivételnek), úgy a férfiak is felvehetnek egy nem sokat mutató atlétát. 30N
2/14 anonim válasza:
Mondjuk hivatalos helyre nem mennék benne, meg dolgozni sem venném fel, de kiránduláshoz pl. nagyon jó.
3/14 anonim válasza:
Azt vedd fel amiben jól érzed magad. Egyébként persze hogy való, hiszen egy ruhadarab, úgy mint a többi. Ne szenvedjünk már kényszeres álprüdériában 2025-ben mert nem hiteles.
4/14 Metionin válasza:
Nem mindegy, hogy egy olyan szabású sima trikó vagy a tipikus bordázott fehér atléta. Előbbi simán, utóbbi nem.
5/14 anonim válasza:
Szabadidős tevékenységhez vagy pl. boltba szerintem teljesen jó.
6/14 anonim válasza:
Én annak már örülnék, ha nyáron a rozéra sült kollégák nem félmeztelen lennének a városban.
Ezt is amiatt, hogy a villamoson ne kelljen már a csatakosra izzadt apatestéhez préselődni
7/14 anonim válasza:
8/14 anonim válasza:
Az első fazont nem szeretem, mert az kb olyan mint egy póló ujjak nélkül. Jobban szeretem azokat a trikókat, amiknek jobban ki van vágva a nyaka.
A második szerintem határeset. Ebből a fazonból vannak olyanok is, amik nem azok a tipikus alvós trikók, azok még jók lehetnek utcára.
A harmadik meg tényleg olyan, hogy nem venném fel még a kertbe kapálni sem...
9/14 anonim válasza:
A hagyományos fazon alsóneműnek számít, az olyan mint ha boxeralsóban mennél ki.
10/14 anonim válasza:
9, De ezt szerintem 50 alatt kb senki nem hordja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!