Fiúk, férfiak: Hordtok ilyenkor nyáron ujjatlan pólót, illetve fehér atlétatrikót utcára?
Figyelt kérdés
Természetesen utóbbit is csak önmagában viselve, nem póló vagy ing alá.2023. júl. 13. 13:33
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindkettőt.
Ujjatlan pólót igen, fehér atlétát nem.
Fehér atlétatrikót igen, ujjatlan pólót nem.
Nem, egyiket sem.
14 szavazat
1/5 anonim válasza:
Kövér vagyok, meg öreg is már ehhez.
2/5 anonim válasza:
Igen, van 1-2 sima, bordázott fehér atlétám.
3/5 anonim válasza:
Persze sokszor
De van ugy hogy (gatya nelkul) furdonadragban azaz rovidnadrag szeru felmeztelenul motorozok. Nyar van
23F es faterom is 52F
4/5 anonim válasza:
Ujjatlant hordok atlétát nem
Megvan hozzá a kigyúrt kar hogy jól is mutasson
5/5 anonim válasza:
Ujjatlant hordok én is, de nem az aláöltözős fajtát, hanem amiket sportboltokban kehet kapni. Leginkább Balatonon nyaraláskor hordok ilyet. Itt akár kirándulni, biciklizni de boltba menni is hordom. Otthon/nyaralóban meg félmeztelenül vagyok egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!