Mennyire ismerik és nézik a nők a férfiak ruháinak a márkáját?
Egy fiatal nő úgy általában mennyire van tisztában a ruhákkal, mennyire érdeklik az ilyesmik egy pasin?
Azt tudom, hogy a nagy, feltűnő logós, kommersz márkákat kb. az összes tini fújja (Tommy Hilfiger, Calvin Klein stb.)
Viszont mi a helyzet az olyan márkákkal, amelyeket annyira nem könnyű észrevenni? Gondolok itt például a Loro Pianara, Belstaffra, Gantra stb. Ezek többe is kerülnek mint a fentebb említett kettő, de mégsem annyira közismertek szerintem és sokkal visszafogottabbak is.
Gyakran visel az utca embere ilyen márkákat?
A Rolex és az Omega kommersz? Mindkettő benne van a top10 legjobb minőségű svájci brandben. Mit gondolsz akkor arról akinek kezén egy Tissot, Certina vagy egy Zenith van?
Szerintem az a fontos, hogy legyen egy jó stílusod, ami illik hozzád. És ne másokat majmolj.
És ezt pont ugyanúgy el lehet érni a kínaiból öltözködve, mint a legdrágább márkákból.
És ugyanígy a legmárkásabb cuccokban is lehet bohócnak kinézni.
21:
Industry experts and watch enthusiasts estimate that Rolex produces one million timepieces each year
Omega is estimated to produce about half a million total watches per year.
Ez a kommersz definíciója. Természetesen hozzá jön, hogy bár a legmagasabb minőségben, de akkor se különleges órákat csinálnak.
Ellenben iwc 100,000, patek 60,000, stb, mindkettő rendelkezik teljesen egyedi szervezetekkel, stb. Lange & söhne meg persze kb 5000, de az már kissé elborult.
Ez nem kritika, vagy sértés. Senki se vitatja, hogy a Rolex az óra gyártás titánja, de pusztán az elérhető mennyiség és a vásárló közönség miatt márpedig kommersz. Sajnos a Rolex és az omega mára már azoknak szól, akik nem értik és nem is akarják érteni az órák világát, de a státusz tetszik, hát veszik.
A márka-bűvöletről:
A. ne haragudj drágám, de borzalmasan nézel ki ebben a ruhában.
B. na de ez egy valódi ...ruha! nagyon ismert márka és piszok drága.
A. jaj bocsi nem láttam a cimkéjét, hát így már tényleg egy gyönyörű kis ruha.
Természetesen ez egy elképzelt beszélgetés. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!