Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyire ismerik és nézik a...

Mennyire ismerik és nézik a nők a férfiak ruháinak a márkáját?

Figyelt kérdés

Egy fiatal nő úgy általában mennyire van tisztában a ruhákkal, mennyire érdeklik az ilyesmik egy pasin?

Azt tudom, hogy a nagy, feltűnő logós, kommersz márkákat kb. az összes tini fújja (Tommy Hilfiger, Calvin Klein stb.)

Viszont mi a helyzet az olyan márkákkal, amelyeket annyira nem könnyű észrevenni? Gondolok itt például a Loro Pianara, Belstaffra, Gantra stb. Ezek többe is kerülnek mint a fentebb említett kettő, de mégsem annyira közismertek szerintem és sokkal visszafogottabbak is.

Gyakran visel az utca embere ilyen márkákat?

tegnap 16:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
76%

"Minden nő látja egy Burberry kabáton, hogy ez valami nagyon extra"

NEM, nem látja, és szerintem egyáltalán nem extra, úgy néz ki, mint sok száz másfajta kabát.

2Minden nő látja ha egy szép óra figyel a karon"

Nekem óra = óra, inkább negatív, ha ma 2025-ben valaki karórát hord, az elég elavult dolog, csak arra jó, hogy más lássa, és ez kifejezetten ellenszenves számomra,

tegnap 19:34
 12/21 A kérdező kommentje:

Pedig a Burberry szerintem is stílusos és egy exkluzív nem szokványos kabát. Úgy egy női, mint egy férfi modell.

"inkább negatív, ha ma 2025-ben valaki karórát hord, az elég elavult dolog, csak arra jó, hogy más lássa, és ez kifejezetten ellenszenves számomra."

Sajnos épp ezért tartunk már mi is ott, ahol, nem csak a hanyatló "Nyugat"... Minden ami klasszikus, minden ami kicsit is a régebbi korokat idézi, már ellenszenves. Ugyanígy veszett el a kultúra, a hagyományok, a vallás fontossága, az ősök tisztelete. Nézzük meg egy mai tizenéves mit tud a felmenőiről. A nagyszülőkön túl körülbelül semmit.

Számomra például a minőségi karóra épp ezért képezi az egyik szenvedélyem tárgyát, mert egy örökös műremek. Nem egy eldobható műanyag vacak, ami egy év után nem ér semmit.

Igen, nekem pedig az ilyen ember ellenszenves!

tegnap 19:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Szerintem meg minden maradi dologhoz ragaszkodni értelmetlen, nekem nökßent nem kellene soha olyan ember, aki a múltban él érzelmileg.
tegnap 20:10
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát, mi nem is volnánk jó páros, az biztos...

De, szerencsére mindenki olyan párt választ magának, amilyet akar. :)

tegnap 20:13
 15/21 anonim ***** válasza:
Ezzel tökéletesen egyetértek- az elsö esetben ennél a kérdésnél :)
tegnap 20:32
 16/21 anonim ***** válasza:
20%
9es vagyok. Számomra visszataszító egy olyan igénytelen nő, aki annyi kifinomultságot nem tud felmutatni, hogy értékeljen egy órát. Valszeg neki az iPhone így a gyártás és esztétika csúcsa, a Nike cipő meg az adidas ruha 😂
tegnap 20:36
 17/21 anonim ***** válasza:

16-os: NEM, teljesen el vagy tévedve! NINCS Iphonom, nem is lesz, nincs Nike cipöm meg adidas ruhám sem.

Ellenben nekem fontos az illetö személyisége, és az, hogy ne a külsöségek meg a különbözö tárgyak ára legyen számára mérvadó.

Egy óra csak egy használati tárgy, nem több vagy kevesebb, mint egy toll, vagy egy lámpa vagy egy porszívó, aki ebböl státuszszimbólumot csinál, az számomra értektelen valaki.

tegnap 21:26
 18/21 anonim ***** válasza:

16 vagyok.

Mi köze ennek a statuszhoz? A minőségi dolgok szeretete gyakran pont az ellenkezo. Szerintem itt klasszikus szezon-fazon probléma van.

Státusz : Rolex

Ízlés : IWC

tegnap 22:19
 19/21 anonim ***** válasza:

Engem ez sosem érdekelt. Én magasról leszarom a divatot. Nézzen ki normálisan a ruha és legyen kényelmes. Én így öltözöm.

Egyébként Ne legyen szakadt ( vagy olyan hatást keltő, igénytelen) és/vagy büdös. Ennyi.

tegnap 23:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Ezek közül egyedül a Hilfigert ismerem. Amúgy meg senkit nem érdekel ki mit hord. Akit meg igen, az meg meg is érdemli.
ma 02:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!