Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok hordani beltérben...

Szoktatok hordani beltérben bőrdzsekit?

Figyelt kérdés
jan. 1. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak beszaladok valahova vagy valakinél nem veszem le,ez olyan mint egy kabát, ki ül kabátban beltérben?
jan. 1. 13:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
jan. 1. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Amikor ősszel vagy tavasszal már nincs fűtés a suliban és fázok pulcsiban akkor szoktam bőrdzsekiben lenni órán. L
jan. 1. 15:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem
jan. 1. 15:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt hogy érted? Egész nap kabátban ücsörögni bent? Nem azt nem szoktam. Nyilván ha egy boltba, áruházba bemegyek, általában rajtam marad. Kivéve ha ezer fokra fűtenek és folyik rólam a víz. De akkor fogni kell, kényelmetlen. Tömegközlekedésen is rajtam van, de autóban már leveszem.

Nem tudom elképzelni, hogy itthon, iskolában, munkahelyen folyamatosan rajtam legyen. Még ha hideg is van, szerintem kényelmetlen. Akkor már inkább egy vastagabb polárpulcsi, ha annyira hideg van.

jan. 1. 22:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, úgy értem hogy pl. télen vastag kabát alá felvenni, aztán napközben a dzsekiben lenni iskolában, munkahelyen.
jan. 2. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a tököm ez a kabát alá dzseki dolog mostanában?
jan. 3. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Igy már jobban értem, kifejtve a kommentedben. Igy nem, mi ez az új " divat"
jan. 3. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!