Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bőrdzsekit érdemes...

Milyen bőrdzsekit érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a bőrdzsekiket, viszont nem tudom milyen márkát és árkategóriát érdemes megcélozni.

Volt már néhány ilyen fast fashion üzletekből, (C&A, Bershka) de azok néhány év alatt a szekrényben maguktól szétmentek. Gondolom azért, mert műbőrből voltak és amúgy is néhány tízezer volt az áruk is. Ezúttal szeretnék beruházni egy valódi bőrre, ami elkísér akár egész életemen át.

A Belstaff márka egyes modelljei nagyon tetszetősek, viszont az áruk is elég komoly (~350 ezer forint). Csak ez az egy márka az, amit érdemes komolyan venni?

dec. 29. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Rendes bőrdíszmű/bőrkabát boltban nézelődj. A varrás minőségén elég jól meg lehet becsülni a kabát minőségét. A nagy márkák mindig felárasak, de ez nem jelent fetétlen minőséget. A 350 egy vicc. A feléből is kapni olyan bőrkabátot, ami egy életen át elkísér

Ami meg a magasabb árat illeti, egy olyan kabátot akarsz, amit 20-30-50 évig viselni fogsz. Ár/értékben tízszeres áron is verni fogja azt, ami 2-3 év után szétmegy. A fast fashion egyébként is kínai piacos szar dupla és tripla áron.

dec. 29. 12:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Előrebocsátva, hogy egyrészt nem vagyok a téma szakértője, másrészt nem csak a bőrdzsekit hordom szezonjában: nekem egy van graaf-ból való, elegánsabb, rövid, fekete van 10+ éve. Akkor kb. 50ezer Ft volt. A bőrnek magának, a cipzáraknak, a bélésnek semmi baja, viszont olyan 6 év után az egyik mellzseb mellett a varrás picit elengedett.
dec. 29. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!