Újévi bálba mit vegyek fel?
Figyelt kérdés
Üresedés miatt last minute meghívtak minket egy újévi bálba. Egy olyan igazi klasszik bál, vacsorával, tombolával, élőzenével, stb. A feleségemnek van erre alkalmas szettje, én így hirtelen mit tudnék magamra kapni, hogy ne nézzenek ki? Egy hasonló színű ing, valamint zakó, öltönynadrág van a tarsolyomban, ez megfelelő lehet? (28/F)dec. 31. 10:22
1/2 anonim válasza:
Én tuti hogy fekete farmert egy világos pólót vagy vékony hosszúujjút és egy zakót vennék fel fekete lakkcipő vagy félcipő és egy laza öv... 29 éves vagyok ezt sugároznám... Ez egy bomba csinos pár mellé is megy
2/2 anonim válasza:
Nem kell ezt túlgondolni...nem egy Anna-bál lesz.
Simán elég egy öltönynadrág+ing.
Még az sem gond ha nem passzol a feleséged szettjével...senki nem azt fogja nézni.
Én legalábbis általában így szoktam menni.
Vagy sima fekete farmer, ing kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!