Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Honnan rendeljek (minőségi)...

Honnan rendeljek (minőségi) ruhát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Általában fast fashion / ultra fast fashion ruhákat hordok, viszont szeretnék ezen változtatni. Ennek számos oka van pl. az etikai problémák amik felmerülnek a gyártás során, környezetvédelem, minőség stb.

Azt tapasztalom, hogy itthon még a drágább árkategóriájú termékek sem tesznek eleget az utóbb felsoroltaknak, még csak minőségben sem.

Tudnátok ajánlani valamilyen oldalt, akár külföldit (pl. olaszt) az alábbi szempontok szerint:

- Szeretném minél tovább használni a ruhákat ezért olyanokat keresek amik időtállóak. Jó minőségűek és nem valami trend miatt felkapottak. Nem szeretném, hogy 1 év múlva gáz legyen felvenni, azért mert vagy elhasználódott az anyag, vagy lement a hülye trend.

- 18 éves lány vagyok. Szeretem a klasszikusabb, elegánsabb darabokat ugyanakkor nem szeretnék “öregesen” öltözködni és ilyen téren kitűnni a korosztályomból.

- Egyrészt nem gazdag családból származom, a saját pénzem pedig inkább a tanulmányaimra költöm szívesen, másrészt szinte egy egész ruhatárat lecserélni még sheinről sem olcsó. Hajlandó vagyok többet fizetni a jó minőségért, de azért legyen elérhető áron.

- Mindegy, hogy márkás vagy sem, de nem szeretem ha hivalkodó a márkajelzés.

Stílust illetően pár példa (nem ragaszkodom hozzá):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kicsit alkalmibb:

[link]

[link]

(Kérlek használtruha boltokat ne írjatok és csak olyanokat, amelyeknek online webshopjuk van mivel vidéki vagyok. )

Előre is köszönöm a segítséget!

Ui: Tisztában vagyok vele, hogy a mai világban kicsit álomszerű, amit kérek, de hátha valakinek van valami jól bevált tippje. Ha nem is sikerül az összes kritériumnak megfelelőt találni, de van valami ötletetek, ami a legtöbbnek eleget tesz, azokat a válaszokat is örömmel várom.

dec. 30. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Blue Nature,Envy,Mistyc Day.

Drága,de évekig hordható.Leárazva nem olyan drága.Nadrágoknál az elasztikus anyag az,amiből hamar kijönnek kis gumi darabok.A Reserved is jó,de én onnan csak próbálva vennék.

Évekig hordom a ruhákat,van amelyiket elég sokszor.

A Szófia fashion is széprket árul.A Kikiriki basic felsőit,pamut szoknyáit is ajánlom.Ha vásárolsz mindig nézd meg az összes forgalmazó webshopját,ha van.Nem egyformák az akcióik.

dec. 30. 15:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
tegnapelőtt 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!