Honnan rendeljek (minőségi) ruhát?
Sziasztok!
Általában fast fashion / ultra fast fashion ruhákat hordok, viszont szeretnék ezen változtatni. Ennek számos oka van pl. az etikai problémák amik felmerülnek a gyártás során, környezetvédelem, minőség stb.
Azt tapasztalom, hogy itthon még a drágább árkategóriájú termékek sem tesznek eleget az utóbb felsoroltaknak, még csak minőségben sem.
Tudnátok ajánlani valamilyen oldalt, akár külföldit (pl. olaszt) az alábbi szempontok szerint:
- Szeretném minél tovább használni a ruhákat ezért olyanokat keresek amik időtállóak. Jó minőségűek és nem valami trend miatt felkapottak. Nem szeretném, hogy 1 év múlva gáz legyen felvenni, azért mert vagy elhasználódott az anyag, vagy lement a hülye trend.
- 18 éves lány vagyok. Szeretem a klasszikusabb, elegánsabb darabokat ugyanakkor nem szeretnék “öregesen” öltözködni és ilyen téren kitűnni a korosztályomból.
- Egyrészt nem gazdag családból származom, a saját pénzem pedig inkább a tanulmányaimra költöm szívesen, másrészt szinte egy egész ruhatárat lecserélni még sheinről sem olcsó. Hajlandó vagyok többet fizetni a jó minőségért, de azért legyen elérhető áron.
- Mindegy, hogy márkás vagy sem, de nem szeretem ha hivalkodó a márkajelzés.
Stílust illetően pár példa (nem ragaszkodom hozzá):
Kicsit alkalmibb:
(Kérlek használtruha boltokat ne írjatok és csak olyanokat, amelyeknek online webshopjuk van mivel vidéki vagyok. )
Előre is köszönöm a segítséget!
Ui: Tisztában vagyok vele, hogy a mai világban kicsit álomszerű, amit kérek, de hátha valakinek van valami jól bevált tippje. Ha nem is sikerül az összes kritériumnak megfelelőt találni, de van valami ötletetek, ami a legtöbbnek eleget tesz, azokat a válaszokat is örömmel várom.
Blue Nature,Envy,Mistyc Day.
Drága,de évekig hordható.Leárazva nem olyan drága.Nadrágoknál az elasztikus anyag az,amiből hamar kijönnek kis gumi darabok.A Reserved is jó,de én onnan csak próbálva vennék.
Évekig hordom a ruhákat,van amelyiket elég sokszor.
A Szófia fashion is széprket árul.A Kikiriki basic felsőit,pamut szoknyáit is ajánlom.Ha vásárolsz mindig nézd meg az összes forgalmazó webshopját,ha van.Nem egyformák az akcióik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!