Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szeretitek a leggingseket?

Szeretitek a leggingseket?

Figyelt kérdés
Ti hova hordjátok? Titeket is megnéznek, zavar? Kedven fajat/márka?

dec. 30. 12:01
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Én nagyon. Itthon szoktam benne lenni, vagy edzés. Séta esetleg gyors boltba elszaladás. Én a gymglamournak szeretem a leggingseit. Néha megnéz egy két férfi de zavarni nem szokott.
dec. 30. 12:09
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Szeretem, de csak itthon hordom, számomra nagyon ízléstelennek és igénytelennek hat utcára felvenni. A Primarkban és Tezenisben kényelmes és strapabíró pamut leggingsek vannak, ott szoktam őket venni. Az ilyen edzéshez kitalált szintetikus leggingseknek nem bírja a bőröm az anyagát, meg nem is tetszenek különösebben.
dec. 30. 13:02
 3/9 Metionin ***** válasza:
72%
Szeretem, itthon mindig abban vagyok és edzésen is hordom. Utcára csak olyat veszek fel, ami már nadrágra hajaz, vastagabb pl. van velúrszerű, bársony stb. Nem néznek meg benne jobban mint másban, szerintem fel sem tűnik hogy nem nadrág.
dec. 30. 13:16
 4/9 Spata ***** válasza:
50%

Nem szeretem, nagyon hülyén nézek ki benne, régen bringázáshoz használtam, Kalenji volt a márkája, de ma már inkább itthon guggolok és nem bringázok így nem is veszem fel.

F.49

dec. 30. 13:54
 5/9 Poppy_99 ***** válasza:
91%
Vásárolni mindig leggingsben megyek, ruhapróbálgatásnál sokkal praktikusabb, könnyebb le fel húzgálni mint egy farmert és nem érdekel mások mit gondolnak. Otthonra nyújtózkodni meg bárkinek tökéletes, a barátom mindig női cicanadrágban van itthon mert neki ez kényelmes ❤️
dec. 30. 20:40
 6/9 anonim válasza:
87%
Imadom. Tezenisbol van egy rakat. Itthon 99% ebbe vagyok. Munkába nem venném föl, de boltba simán megyek benne.
tegnapelőtt 00:02
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon szeretem a leggingset itthon szinte csak ebben vagyok. F.
tegnapelőtt 02:39
 8/9 karak99 válasza:
68%
Nekem a lycra leggins nagyon bejön ha tehetem mindig használom rajtam van, sokk félém van belőle otthon mindig abban vagyok,természetben is szoktam felvenni és bringázásnál is.F.
tegnapelőtt 07:17
 9/9 anonim ***** válasza:
81%
Itthon meg edzéshez szeretem, máshova nem hordok.
tegnapelőtt 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!