Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy szoktál ruhát és cipőt...

Hogy szoktál ruhát és cipőt vásárolni magadnak? Interneten rendelsz vagy elmész egy ruha/cipő üzletbe és ott veszed meg?

Figyelt kérdés
Aki interneten rendel, írja már le hogy az miért jobb, mint személyesen felkeresni egy boltot?
dec. 23. 07:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

90%-ban interneten. Miért? Mert sokkal nagyobb a választékés kényelmesebb. Könnyebben végignézed több üzlet kínálatát és össze tudod hjasonlítani őket.

Két hete sürgősen kellet egy bizonyos ruhadarab, a rendelés kilőve a szállítási idő miatt. Órákig bolyongtam a plázákban, több helyre többször visszamenve, folyt rólam a víz, tömeg mindenhol. Nagyon nagyon elegem volt belőle.

dec. 24. 01:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Csakis interneten, utálok vásárolni. Van pár bevált boltom ruhára és cipőre is, sokkal gyorsabb, kényelmesebb, el tudok olvasni egy csomó véleményt stb. Ha valami nem jó, akkor meg visszaküldöm, nem volt belőle eddig problémám.
dec. 24. 12:57
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
is-is. Én tudom a talpméretemet, centiben, így pl sokkal egyszerűbben veszek cipőt.
dec. 24. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!