Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mi ennek a bugyinak a...

Lányok! Mi ennek a bugyinak a neve?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom erotikusntartalom, de nem annak szántam. A barátnőmnek akarok ilyen bugyit venni, mert nagyon tetszik ez a fajta.

[link]

dec. 22. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
dec. 22. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyértelműen dugótanga.
dec. 22. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
hát de a linkben a neve :D
dec. 22. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom nekem például folyamatosan azon jár az agyam hogy a srác mikor húzza le rólam a bugyit. Biztos bejönne neki? Beszéltetek róla?
dec. 23. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De kép alapján nem lehet túl kényelmes... Amúgy ha ilyet akarsz venni, megmutatod a képet az eladónak egy nagyobb fehérnemű üzletben, hogy ilyesmit keresel. Ha van akkor megmutatja. És máris áthidaltátok a problémát, hogy nevén nevezzétek.
dec. 25. 09:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szexi hasa, alakja van a nőnek akiről készült

a bugyi nekem kicsit fura.. Én egy Kék színű fél tanga fél normál bugyit vettem 1x páromnak aminek sötét színű az eleje és ott csipkés és átlátszó kicsit, de am meg ilyen király kék színű, rohadt jól nézett ki benne :)

ez nem az esetem.

dec. 25. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!