Mi a véleményetek erről a női cipőről?
Figyelt kérdés
Nem férfias, ugye? Én nőként (37) ilyen téli cipőket szeretek. A csizmáktól kiráz a hideg. Nem úgy néz ki, mint egy kínai cipő? Márka sincs rajta. Szoknyával jól mutatna?
dec. 18. 15:11
11/17 Spata 

válasza:

Nőinek semmiképp nem mondható, viszont ronda.
13/17 mikeXxX 

válasza:

Férfiként azt mondom borzalmasan ronda és igénytelen. De neked kell tetszenie és nem nekem.
15/17 anonim 

válasza:

Nekem nagyon nem tetszik, ronda és igénytelen. Ennél milliòszor jobb bakancsot lehet kapni.
16/17 anonim 

válasza:

Férfi vagyok ! Első pillantásra férfi munkásbakancsnak néztem . Aztán jobban megnézve tényleg nőinek látszik .Viszont akkor is erősen férfias hatású . Nekem nem tetszik ! A helyedben inkább valami nőiesebb hatásút keresnék !
17/17 anonim 

válasza:

Eléggé ilyen józsis piacos, ormótlan, csúnya cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!