Mi a véleményetek erről a női cipőről?
Figyelt kérdés
Nem férfias, ugye? Én nőként (37) ilyen téli cipőket szeretek. A csizmáktól kiráz a hideg. Nem úgy néz ki, mint egy kínai cipő? Márka sincs rajta. Szoknyával jól mutatna?
ma 15:11
1/7 anonim válasza:
Teljesen átlagos téli lábbelinek tűnik. Ránézésre bármelyik nem nyugodtan hordhatná.
2/7 anonim válasza:
Nem férfias. Szerintem ronda de van akihez passzol
3/7 anonim válasza:
Tud jól kinézni, még szoknyával is, de nem igazán elegáns, szóval nem minden szonyával
4/7 anonim válasza:
Unisex, de szoknyához nem hordanám, akkor már inkább egy normális fűzős bakancs, vagy egy chelsea:
5/7 A kérdező kommentje:
4-es, az ilyenekkel az a baj, hogy nem tartja a bokámat, nekem pedig az nagyon kell 😐
ma 15:55
6/7 Metionin válasza:
Teljesen átlagos cipő. Egy sima egyszerű, nem elegáns szoknyával lazán fel lehet venni. Kb. azokkal, amikkel a sportcipőt is.
7/7 anonim válasza:
Ha ingyen adnák, elfogadnám, de amúgy annyira nem tetszik. Szoknyával nem nézne ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!