Meg tudom gyorsítani a shein rendelésem?
Figyelt kérdés
Szóval ma adtam le, dec17-én kb 0:30-kor. Sajnos egyéb okok miatt nem tudtam hamarabb megrendelni. Vannak benne karácsonyi ajándékok. Találtam olyan funkciót a ügyfélszolgálatnál hogy gyors szállítás. Ezt még a jelenlegi rendelésemen nem tudkm felhasználni, de valaki használta már ezt a funkciót a rendelésén? Mivel jövőhéten karácsony, így imádkozom hogy megérkezzen időben a csomag. Írok az ügyfélszolgálatnak, illetve amennyiben sikerül azt a gyors szállítás opciót beaktiválnom, be fogom, csak kérdezem hogy valakinek van-e tapasztalata azzal a funkcióval. Szerintetek kihozzák még a jövőhét elején? Volt hogy hétfőn rendeltem, jövőhét hétfőn pedig már itt is volt. A válaszokat előre is köszönöm.ma 01:58
1/1 anonim válasza:
Necces
Főleg így karácsony előtt, ilyenkor átlagfeletti rendelésszámmal dolgoznak
Próbáld meg azért hátha,
Nekem ismerősöm úgy intézte el hogy mikor q csomag a vámkezelésen túljutott és a futárszolgálathoz beérkezett akkor nem kiszállással kérte hanem le beszélte az ügyfélszolgálaton hogy felmegy a csomagért
Így az q 2-3 nap amíg Pestről kiért volna az meg lett spórolva
Más hogy neki ez energia és idő volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!