Tangás fürdőruhát felvehetek wellnesshez, ha kollégákkal megyünk? Vagy túlzás?
Figyelt kérdés
Ilyen év végi bónuszként kaptunk egy hosszú hétvégés wellnesst, ma indulunk. Hatan megyünk, 4-en lányok és két pasi.
(24/n)
dec. 13. 14:34
11/24 anonim válasza:
Kép alapján meg tudom mondani, hogy mi lenne a kollégák véleménye.
12/24 anonim válasza:
Minek akarod mutogatni a feneked a kollégáidnak?
13/24 anonim válasza:
Azt vedd fel amiben jól érzed magad. Ha amúgy is tangásat szoktál felvenni akkor nyugodtan, nincs abban semmi.
Végül miben vagy?
15/24 anonim válasza:
Én mindig tangás fürdőruhát hordok.. és ilyen kollégás bulin is abban voltam. Nincs abban semmi.27N
16/24 anonim válasza:
15. Azért valami legyen benne, akkor mutat igazán jól.
19/24 anonim válasza:
háát ha férfiként gondolkodok naná
ha csakis a logikára, lehet utána kibeszélik a formás kis segged, de azt kibeszélhetik akkor is ha másmilyet veszel fel, nem számít 🤔
20/24 anonim válasza:
Aki ilyet vesz fel csak a férfiaknak kedvez, de akkor ne csodálkozzon ha megbámulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!