Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tangás fürdőruhát felvehetek...

Tangás fürdőruhát felvehetek wellnesshez, ha kollégákkal megyünk? Vagy túlzás?

Figyelt kérdés

Ilyen év végi bónuszként kaptunk egy hosszú hétvégés wellnesst, ma indulunk. Hatan megyünk, 4-en lányok és két pasi.

(24/n)

dec. 13. 14:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
33%
Mindenképpen olyat vegyél fel!
dec. 13. 14:36
 2/24 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom munkahelyre se picsagatyába és mellkivágásos felsőbe mész. Akkor tehát, wellnesszezni se tangás fürdőruhát vegyél fel.
dec. 13. 14:44
 3/24 anonim ***** válasza:
50%
En simán felvennem
dec. 13. 14:46
 4/24 subrette ***** válasza:
97%

A kollégákkal való wellness szerintem pont nem az a hely, ahová tangás fürdőruhában mennék, hanem valami szolidabban. Nehogy túl sokat gondoljanak a fiúk. Akik -- szerintem -- száras szörfnadrág-szerűségben lesznek...

Jó, hogy többen mentek lányok. Beszéljetek erről előre, hogy ki mit visz. Így kevésbé fogjátok kényelmetlenül érezni magatokat, ha néhány kérdés előre tisztázva van.

dec. 13. 14:50
 5/24 anonim ***** válasza:
77%
Vigyél ilyet is, olyat is és majd ott eldöntöd.
dec. 13. 15:00
 6/24 anonim ***** válasza:
90%
Te döntöd el, mit viselsz. Az egyéni ízlések pedig megoszlanak erről.
dec. 13. 15:22
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kollégák előtt biztosan nem tangában flangálnék, de az 5-ösnek igaza van: vidd a tangás fürdőbugyidat meg egy szolidabbat is, aztán majd meglátod, melyiket használod.
dec. 13. 15:24
 8/24 anonim ***** válasza:
59%
Nálunk céges utazáson a wellnessben voltak lányok sima fürdőruhában meg tangásban is. Sztem ha büszke vagy az alakodra és hétköznap is kissé merészebben vagy nőiesebben öltözködsz, meg van önbizalmad nem lesz ezzel gond.
dec. 13. 16:07
 9/24 anonim ***** válasza:
87%
Azt vedd fel, ami a kulturális szintedhez igazodik.
dec. 13. 16:15
 10/24 anonim ***** válasza:
38%
De jó a pasiknak!
dec. 13. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!