Mit javasoltok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Szombaton ünnepségre megyek, ahol olyan ruhám lesz, amiben látszik a pántos melltartó. Pánt nélkülit ilyen kis méretben(70A) nem tudtam venni. Ha nem veszek alá, akkor az is látszik, hogy nincs. Hogy oldjam meg?dec. 9. 17:43
1/8 anonim válasza:
Mellbimbótapasz. DM-ben is kapható. Amúgy én ilyen kis méretben Intimissimiben veszek melltartót.
2/8 anonim válasza:
Én szinte egyáltalán nem hordok.Ha nem átlátszó anyag,nem vennék alá semmit.Szinte minden fehérnemű boltban van többféle mellbimbótapasz.Egyszer a Temuról rendeltem,azóta is ott van a fiókban.Feltünőbb,mint amikor nincs ott semmi.Csak olyat vegyél,amit megtudsz nézni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Persze még írhattok. Elég átlátszó az anyaga a ruhának, úgyhogy valamit kell vennem
dec. 9. 21:33
4/8 A kérdező kommentje:
Majd valamelyik nap megnézem valamelyik üzletben a tapaszokat
dec. 9. 21:34
5/8 A kérdező kommentje:
1es az Intimissiben van pánt nélküli melltartó is?
dec. 9. 21:35
6/8 anonim válasza:
Simán van ekkora méretben pánt nélküli mindenhol, még akár olyan helyeken is, mint a H&M. De például Tezenisben, Intimissimiben, Calzedoniában is biztosan.
7/8 A kérdező kommentje:
H&Mben és a Tezenisben is csak 70Btől vannak
dec. 10. 06:10
8/8 anonim válasza:
Igen van, én is ott vettem, mármint az Intimissimiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!