Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményed az ilyen...

Mi a véleményed az ilyen pizsamákról?

Figyelt kérdés

Egyre többször akadok bele férfi selyem szatén pizsamákba. tv műsorokban, Temu reklámban stb...

Tudom otthon mindenki azt visel amit akar, meg nekem nincs is bajom az ilyen anyagú ruhákkal sem, van hasonló alkalmi ingem is, csak egyszerűen érdekelne van egyáltalán aki ilyenben alszik? Kényelmes?

[link]

dec. 6. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A valódi selyem, az tényleg jó,de azt nem fogsz a temun kapni.

A szatén borzasztó rossz, nagyon gagyi, feltöltődik, tiszta műanyag.

dec. 6. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Teljesen szükségtelennek tartom.
dec. 6. 13:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Hideg és csúszós
dec. 6. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
szétsülnék ilyenben
dec. 6. 18:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Nőként tudok csak véleményt mondani, de nekem tetszik magamon is meg azért pasin is jól tud állni:) Ha van ilyen fényesebb inged és kényelmes is számodra akkor pizsama is az lesz. Szerezz be egyet, próbáld ki és megtudod milyen érzés is benne aludni. Én évek óta csak ilyenben alszom számomra kényelmes nem meleg és szeretem ahogy csúszkál rajtam:)
dec. 6. 19:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!