A férfiak szívesen hordanak ilyen pólókat?
Figyelt kérdés
Meglepném a párom egy apás feliratos pólóval, de nem igazán vannak mintás pólói, gondoltam humorosabb feliratra is, de nem tudom örülne-e neki.dec. 6. 01:26
3/6 anonim válasza:
Jó a feltételezésed, minden férfi egyforma, semmi egyediség nincs bennük, ellenben az ilyen pólókat nem szeretik.
4/6 anonim válasza:
Á, felejtős. Kb. mint a poénos bögrék, nagyon gagyi.
5/6 anonim válasza:
Feliratos pólót soha, senkinek ne vegyél, ha nem vagy 100% biztos benne, hogy tetszene neki.
6/6 anonim válasza:
Ha nincs ilyen pólója, az egy elég erős indikátora, hogy ne is legyen.
Van aki vesz fel ilyet, van egy kollégám, aki néha "lányos apa vagyok, más néven szupehős" feliratos pólót hord, de ő alapjáraton pont olyan akinél az egyetlen kritérium azzal kapcsolatban, hogy mit vesz fel, hogy ruha-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!