Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen színű kabátod van? És...

Milyen színű kabátod van? És milyet hordanál még szívesen?

Figyelt kérdés
Szeretnék idén valami élénk színű kabátot venni, de félek hogy nem "merem" majd viselni, mert feltűnő
2022. szept. 14. 11:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Én fekete bőrdzsekit hordok. De szeretnék egy bézs ballonkabátot. Azt vegyél fel amit akarsz. A többi embert pont nem fogja érdekelni hogy mi van rajtad

16/l

2022. szept. 14. 12:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen a nadrág és a cipő. Nekem csak fekete nadrágjaim vannak, és fekete cipőm megy egy mustár bakancsom.

Van egy mustár télikabátom, átmenetiből meg egy sötétkék és egy rózsaszín

24n

2022. szept. 14. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy élénk piros és egy krém-narancs-fekete tyúklábmintás szövetkabátom, meg egy piros műszőrme (na ehhez össze kell szednem a bátorságom az, ha viselni szeretném).

Ezek a színesebbek.

Szívesen fogadnék még korall, zöld és narancs szövetkabátokat is, de én a színes kabátok függője vagyok :D

Illetve van egy krémszínű szövetkabátom is, az nem színes, cserébe elég feltűnő tud lenni.

2022. szept. 14. 12:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Fekete, és ha lecserélném az is fekete lenne. Kabátból nem hordanék mást színt.
2022. szept. 14. 12:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Piros szövetkabátom volt tavaly, de most már túl nagy rám a kabát, szóval valószínűleg veszek majd újat, de szeretnék valami hasonlót kifogni, csak kisebb méretben. Amúgy imádom maga a piros színt is, igen, azért feltűnőbb, de engem nem zavar.

De amúgy szeretnék egy bézs színű szövetkabátot is venni idén.

2022. szept. 14. 12:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy lilás vízálló, egy piros és egy bézs szövetkabát. Az elején furcsa volt a pirosat hordani, de hamar hozzászoktam :)

27n

2022. szept. 14. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Fekete kabátjaim vannak, és egy szürke szövet. Ami még szóba jöhetne nálam az a sötétkék. De a színes ruhadarabok nem illenek hozzám és nem is szeretem őket hordani.
2022. szept. 14. 12:57
 8/12 Metionin ***** válasza:
100%
A téli fekete, az őszi fekete-szürke brokátmintás. Illetve van egy matt fekete, szürkébe hajló bőrkabátom és egy fekete de belül lila koraőszi "vámpírkabátom". Feketét vennék ha vennék, mert az tetszik és az megy a cuccaimhoz.
2022. szept. 14. 13:22
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a kabátokat, van több. Szeretem a bőrdzsekit, a farmerdzsekit. Bőrdzsekiből most őszre szeretnék beszerezni egy oversize fazont. Bőrdzsekiből feketét hordok, farmerből világoskéket. Szeretem a hosszú oversize kabátokat is, van egy szép hosszú Mangos kabim: [link] Aztán most vettem egy fehéres/krém színű szintén Mango kabit: [link]

Van sok krém/bézses ruhám meg kabim, sokszor van, hogy csak ilyen monokróm szettben vagyok.

Más kabit most nem szeretnék, színekben is csak ezek a földszínek tetszenek, fehér, fekete, pasztellszínek.

Milyen élénk színt szeretnél hordani? Ha csak nem valami nagyon feltűnő szín, pl élénk rózsaszín, sárga, nenonzöld, akkor szerintem nem fognak megnézni. :)

27/N

2022. szept. 14. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Fekete.

Feketét, de nem zárkózom el a grafitszürkétől sem.

2022. szept. 14. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!