Mit a véleményetek erröl?
dec. 5. 17:48
1/7 anonim válasza:
Nekem drága, de ha neked megéri, akkor hajrá.
2/7 Mendy98 válasza:
Ez egy teljesen hétköznapi pulcsi, de olyan árban, h én biztosan nem venném meg.
Ilyen pulcsik, Nike logó nélkül vannak jóval olcsóbban is.
3/7 anonim válasza:
Vinteden fillérekért lehet ilyen egyszerű pulcsikat venni.
4/7 anonim válasza:
Jó, csak hordjad stílusosan
Vegyél fel rá mondjuk egy motoros fazonú bőrkabátot
5/7 anonim válasza:
Jól néz ki de szerintem nem éri meg. Ha mindenképp Nike kell akkor
először vinteden vagy valahol máshol érdemes körülnézni
18/l
6/7 anonim válasza:
Most őszintén, mi a franc véleményem kéne legyen a fekete melegítő pulcsiról? Ennél láthatatlanabb, jellegtelenebb ruhadarabot nehéz lenne találni. Tökéletes mindennapi viseletre, teljesen semleges hatású. Van és kész.
7/7 anonim válasza:
Sima kapucnis pulcsi. Milyen szempontból mi a véleményem? NApi hordásra szerintem megfelel.
Nem olcsó, de ha azt nézzük, egy teszkós is már 10.000-től indul, ez meg legalább márkás, feltehetőleg a minősége is jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!