Igényes férfiak: vásárolnátok magatoknak Indiában készülő (100% len vagy 100% pamut) ingeket és/vagy nadrágokat magyarországi kereskedőtől?
Ár függvénye.
Először azt hittem, hogy valami arnytalanul drága ruhákat linklesz be. Ha jól látom egy indiai ruppó nagyjából 4,6 forint. Tehát egy 1500 ruppós ing 6900 Ft. Ezt nem tartom drágának. A teszkóban egy kínai műszálas sem jön ki sokkal olcsóbbra.
4: mert férfiak nem hordanak polo shirt vagy ingen kívül mást. A gyerekek hordanak kerek nyakút, meg ilyeneket.
Kérdező: igényes férifak nem fognak ennyiért venni, mert ezek nem igazi anyagok, hanem általában szintetikus utánzat. Selyem inget ennyiért pl. lehetetlen gyártani. Ezt félretéve szerintem kurvára megéri az indiai ruha, nekem is van pár, helyben vettem. Nyáron csónakba meg ilyesmi marha jó, nem kell félteni, bírja a strapát.
7es: nincs olyan, hogy öltözködési stílus. Olyan van, hogy öltözködési etikett.
Ez olyan mint amikor a paraszt azt mondja a csámcsogásra, hogy O így szeret enni. Szíve joga, de akkor is gusztustalan, ahogy az igénytelen dolgokat stílusnak hívni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!