Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Néptáncos lányok! Ti hol...

Néptáncos lányok! Ti hol veszitek a bodyt/tornadresszt próbára?

Figyelt kérdés

Néztem a legtöbb fast fashion bolt kínálatát, de a 90% vagy mintás, díszes, nagyon kivágott, vagy tangás. Nekem egy teljesen basic bodyra lenne szükségem, ami nem ujjatlan, jelenleg egy sheines van, úgy voltam hogy amég nem találok jobbat addig jó lesz ez is, de hát azóta sem találok jobbat :(

21/L

dec. 4. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Kínaiban, pl a régi Skála áruházkban sokféle body szokott lenni. De rendelhetsz is, pl a dressa.hu-n elég nagy a választék.
dec. 4. 23:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Igaz én tornász vagyok , de a dancemaster.hu oldalon nézz szét sok táncos ruha van köztük dresszek is .

Mivel sport tagozatos suliba járok nekünk kötelező tornán a dressz és nekem onnan rendeltünk elég jó anyaga van .

Egyébként nekünk a tornász egyesületen keresztül vannak egyedileg készítve csak hát a suliban nem fogadják el csak egyszínű kék lehet rajtunk torna órán .

Így a verseny dresszeket nem hordhatom suliban a torna órákon . Így maradt a neten és fórumokon keresés és az egyik tornász Facebook csoportban ajánlották , hogy iskolai torna órára , ha már kötelező akkor a dancemaster-nél nézzek szét mivel egész jókat lehet kapni ott nyilván soha nem lesz olyan mint egy egyedileg méretre készített , de így is elég jónak mondható

dec. 31. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én középsulis vagyok, ugyan a gimi nem sportiskola, de van délutáni szertorna edzés, és külön járok egyesületbe is.

A sulis tesitanárom tartja az iskolai edzést, aki a sulis csapatunk piros dresszét kéri hordani, az egyesület színe pedig a kék, azonban az egyesületi dresszek drágák, így azokat csak versenyre vagy fellépésre kapjuk meg, de az edző elvárja, hogy edzésen is kék dresszet hordjunk. Én hervises dresszt hordok, de szeretem, kényelmesen lehet benne mozogni.

Egyébként sima tesi órára is felveszem a tesicucc alá, ha hidegebb van.

dec. 31. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!