Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » F&f-es kabátban hol lehet...

F&f-es kabátban hol lehet lopásgátló?

Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam egy f&f-es kabátot és ma reggel becsipogtam a lidl-ben ahol azt mondták a kabát az valószínű mert semmi más nem volt nálam. Közölték hogy a bélésben lehet valahol, de hol keressük? Mivel ajándékba kaptam blokk nincsen és a tescoban nem segítenek.

dec. 4. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha levehető, akkor látni kell, ha csak hatástalanítható, akkor lehet, hogy nem is lehet kitapintani.
dec. 4. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
A címke esetleg?
dec. 5. 01:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, a legtöbb esetben a címkén szokott lenni. Ne feltétlenül egy nagy bumszli műanyag izét keress! Sokszor csak egy vékony matrica szokott lenni, amin ha átvilágítasz, látszanak benne a fém szálak.
dec. 5. 07:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondját valahol bele van varrva. Nem arra a szürkére gondolok amit leszednek, hanem benne van valahol. Majdnem minden üzletben becsipogok vele:(
dec. 6. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:
F&F-ben én amúgy még csak ezzel a leszedőssel találkoztam. Más üzletekben tényleg van hogy végighúzzák a cuccokat a pulton, de a Tescoban nem láttam még ilyet.
dec. 6. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Decathlonos cipőmnek a talpbélés alján volt a lopásgátló matrica, csak mosáskor vettem észre, hogy ott van, valószínűleg vásárláskor hatástalanította az automata kassza, mivel nem csipogott be sehol. Csak azért írtam ezt le, mert ez is elég lehetetlen helyen volt :)
jan. 20. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!