Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, hol és milyen márkájú...

Lányok, hol és milyen márkájú csizmát vesztek?

Figyelt kérdés
Akár a CCC-ben, akár a Deichmannban vásárolok ilyen 15.000FT körül csizmát, olyan rossz minőségűek, hogy a mostaninak is 2 viselés után elkezdett leválni a talpa. Rászánok több pénzt, csak szeretném, ha jó minőségű lenne és néhány évig azért kitartana a téli időszakban. Van esetleg ajánlás?

tegnap 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:

15 ezerért már nincs jobb minőségű csizma. 25-30 körül már lehet. Bárhol amúgy. Ha meg kettő viselés után tönkremegy, vidd vissza.

A csizma, vagy bármilyen lábbeli akkor marad meg jó minőségben évekig, ha nem viszed túlzásba a hordását. Nekem 5-6 téli lábbelim van, ezeket váltogatva hordom. Egy van, amit a legtöbbször, az kb. kettő évet bír ki (ez olyan 30 ezres kategória). Pl. van egy Mustang bakancsom, 5 éves, semmi baja, de összesen ha 10-szer volt rajtam, sokat mondok.

tegnap 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem van Ccc-csizmám vagy 5-6 éve.Van egy lapos is,tavaly vettem,nem tudom hol.De Bercolini,Sebastiano,Ccc,ahol veszem,és csak két csizmám van,de évekig hordom őket.
tegnap 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!