Van még akit nem érdekel a divat?
Engem abszolút hidegen hagy a divat, én arra törekszem hogy kényelmes és praktikus legyen az öltözetem, de nyilván vannak dolgok amiket soha nem viselnék, meg van a saját kis stílusom, kb. 4 éve ugyanaz.
Nem értem azokat akik mindig az aktuális trendek után öltözködnek, szerintem felesleges pénzkidobás.
Gondolom nem vagyok ezzel egyedül de érdekel mások véleménye is ebben a témában.
Engem se érdekel.
Azt szoktam viselni ami nekem tetszik.
50 éves pasi vagyok, soha nem érdekelt.
Mégis boldog életem van.:)
Engem sem érdekel.
Mellesleg azt mondják, amúgy sem követni kell, hanem diktálni.
Engem érdekel a divat, de nem öltözködöm aszerint. Én sem értem, amikor valaki itt kérdezget. Ők konkrétan minden negyedévben ruhatárat cserélnek?
A stílusomat nem befolyásolja az aktuális trend, mert egyszerűen egy csomó minden van, ami nekem nem áll jól vagy nem tetszik, és sok minden van, ami tetszik, jól áll, de épp pár 14 éves szerint ciki.
A divatot követni nem fekete-fehér.
Ha vki egy 1-10es skálán 8-9-10 szinten követi a divatot, lehet, trendinek véli magát, mégis identitását vesztette és egyáltalán semmi egyediség nincs benne.
Ha valaki 0-1-2 szinten van, az már-már totál antiszociális jelleggel van a társadalom és a folyamatok iránt, és nem egyénisége, sokkal inkább kiszakadt mivoltja lesz.
Szerintem 3-7 között lehet egészségesen követni a divatot függően attól, ki mennyire mer önálló lenni.
Nálam ez kb 3-4. Nem csak a megjelenés, hanem a gondolkodásmód tekintetében. Ezt nem magam állítom, hanem visszajelzések alapján mondom.
Utolsó nagyon tetszik a válaszod.
Igen, ez így van. Hogyha 0-1-2 szinten követed a divatot nem leszel egyedi, de nagyon jól megfogalmaztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!