Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a kabát mennyire csinos?

Ez a kabát mennyire csinos?

Figyelt kérdés

[link]

Hétköznap szeretném hordani, de igazából "szaladgálósnak" gondoltam, azért kérdezem, fazonjában vagyok bizonytalan meg a modell is magasabb sarkú cipővel hordja. Szóval egy sima beanie sapka, sportcipő mennyire mutat vele sz@rul?:D

ma 17:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ez szaladgálósnak jó, de a legkevésbé sem csinos, pláne nem sportcipővel. De a sportos megjelenés divatos, úgyhogy ha tetszik, hordd nyugodtan, egyáltalán nem leszel feltűnő benne semmilyen értelemben.
ma 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Félreértelmező voltam ezekszerint.:) Az a lényeg, hogy ne legyen csinos, hogy egy sportcipővel és ilyen sapival is passzoljon:

[link]

ma 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Arra tök jó választás.
ma 20:22
 4/7 anonim válasza:
Elegáns, csini.
ma 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
sztem randa
ma 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, illik sima hétköznapokra sportos cuccokkal is.

De nem kötekedésből, de te egy ilyenben nem fagynál meg? Nem is vastag, össze sem lehet rendesen zárni, a nyakat semennyire nem takarja. Irigylem az embereket akik ilyet tudnak hordani, én pufikabátban, állig felcipzározva is fázni szoktam. Nekem ez kb kardigánnak lenne jó.

ma 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:
#6 Én sem bírom a hideget, be kell öltöznöm, de van télikabim, igazából ezt enyhébb napokon hordanám vagy amikor kocsival vagyok és alig vagyok kint.:) Köszi a válaszokat!
ma 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!