Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a New Yorker-ről...

Mit gondoltok a New Yorker-ről? Én imádom! ♥♥

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 23:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
33%

Néha benézek oda, de sosem találok megfelelő méretű ruhát magamra (pedig a 42-44, illetve XL-nek jónak kellene lennie). Az árszínvonal nincs arányban a minőséggel.

Annyira nem jó minőség, s inkább a tinik boltja.

Olyan áron kínálják a műbőr cuccaikat, mintha bőr lenne, holott ordít róluk, hogy műanyag, s 10 felvétel után kiszakad a bőr rész.

Választék nem nagyon van, néha vannak leárazások, de akkor is a vékony testalkatúak tudnak vásárolni, mert a kis méretek maradnak meg.

2010. nov. 6. 14:32
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem mindig szerencsém van vele, már vagy 10olyan felsőm van ami 290ft, meg bugyim és egy gyönyörű melltartóm, és mindet imádom, vannak jó akcióik, most vettem egy cipőt is, és egy télikabátom van onnan. Még semmit nem vettem teljes áron, (tényleg nagyon drága). Anyum aki 42-44méret is talált magának pólókat. Azért ha kapnék egy nagy értékű vásárlási utalványt oda, eltudnám költeni.

(a legnagyobb márkák is Kínában gyártatnak, mert ott a legolcsóbb a munkaerő)

26/n

2010. nov. 6. 22:57
 23/26 anonim válasza:
Nem az a gond, hogy ott gyártják me a minőség eredeti ( De a kínából származó szarok alapból szar minőségűek) Bershka is távolkeleten gyártják.. de SPANYOL A MINŐSÉGE !!!! Pull and bear, zara hilfigher szintén. new yorker csicska szar hely... amennyi ott egypóló bershkába v retroba is megtudom venni és az jobb !
2010. nov. 7. 13:26
 24/26 elodka ***** válasza:
KEDVENC!! nagyon nagyon lájkolom:P
2010. nov. 18. 22:03
 25/26 A kérdező kommentje:
:))))))
2010. nov. 19. 23:59
 26/26 anonim válasza:

1. Eléggé megoszlanak a vélemények,valaki szerint szar, valaki szerint nem...

2. Nekem van onnan 2 pólóm és 1 nadrágom. Mindkét póló 3000 Ft volt és 5 hónapos időközzel vettem őket. EGYIKNEK SINCS SEMMI BAJA. Sőt ahogy még "növögetek" Úgy nyúlnak is. Az egyetlen negatívum a nadrág. Nagyon szép, lila, csőszárú szövetnadrág 4000Ft volt. 1 hónapos használat utána a két combom között bolyhosodni kezdett, de nem nagyon feltűnő, és még mindig szeretem azt a gatyát.

3. Annyira azt írjátok hogy: "Ennyiért veszek egy ilyet a kínaiban" Most ha figyelembe vesszük a legtöbb kínait TÖBB vagy UGYANENNYI árért adnak EGY UGYANOLYAN VAGY EGY SZARABB MINŐSÉGŰ RUHÁT. Ha valaki megkérdezné hány pontot adnék a newyorkernek a válaszom 5/4 lenne. Szóval nem kell ezt a boltot is lehordani. Ha vannak Retros vagy ilyen kérdések menj egy olyan kérdezőhöz aki a Retro márkáról kérdez. =))

2012. okt. 7. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!