Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a New Yorker-ről...

Mit gondoltok a New Yorker-ről? Én imádom! ♥♥

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 23:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%

Egyik válaszoló hozzászólására reagálva: Szerintem nem az L a legnagyobb méret, mert bőven lehet találni XL-eset is. Másrészt nem vagyok egy kis darab, de néha még nagyobbnak is érzek 1-2 ruhát, mint ami bele van írva.

Amúgy én megvagyok a New Yorker-rel, sok jó cucc van, de lehet találni 'rongyokat' is. Némelyik tényleg nem különb a kínais cuccoknál. (Nincs semmi bajom a kínaival, de néha apró dolgokkal rontanak el egy ruhadarabot.) Szóval én csak azért mert valamit abban az üzletben árulnak nem fogok elájulni tőle.

20L

2010. nov. 6. 10:00
 12/26 anonim ***** válasza:
73%

Utálom!

Drága, és kínai, ócska minőség, gyagyi cuccok. Akkor már inkább a kínai (azt is utálom. )

2010. nov. 6. 10:05
 13/26 anonim ***** válasza:
52%
hát nekem annyira nem is tetszik, és jó minőségűnek se mondanám.
2010. nov. 6. 10:35
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
amúgy nem akínai másolja a new yorkert..... hanem mind2 a "nagybetűs" FASHION-t másolja. :S szóval sztem elég gagyi, és gáz.... :S
2010. nov. 6. 10:41
 15/26 A kérdező kommentje:
Huu mennyi kritika... nohh hát én letojom mit gondoltok, én nagyon szeretem a New Yorkeres dolgokat és ezt semmi sem változtathatja meg!!:)
2010. nov. 6. 11:25
 16/26 anonim ***** válasza:
85%

Szeretheted, de nagyon nézd meg, hogy mit veszel. Ajándékba kaptam onnan egy felsőt, totál el van cseszve a varrása, nem egynes. Tök hülyén néz ki rajtam, szóval -.-". Flitteres felsőm, ami szintén innen van, egy hordás erejéig bírta, lejött a flitterek színe.

Nem egy nagy szám a new yorker, vannak jó cuccok, de sokszor nem értem, hogy mi kerül 16ezerbe egy tök uncsi kabáton, meg 6ezerbe egy sima pulcsin.

2010. nov. 6. 12:00
 17/26 anonim ***** válasza:
48%

Egy nagyobb kínai áruház fejesét ismerem. Kínába ment, ott vannak hatalmas áruházak (olyan stadium méretű valamik, csak sokkal több emelettel). Na a beszerzők ott szoktak válogatni, lehet szerződéseket kötni a készítőkkel, címke meg felirat miatt. Nagyrészt szintenként változik a minőség. A NYes cuccok valahol eléggé mélyen vannak. :D Minőségre tényleg alulmúlja a legtöbb kínais cuccot. És annyi pénzért? Vannak jól kinéző cuccok, bár uncsi, hogy minden 13-17évesen ugyanaz van.

Vásásolni... hát vettem egy felsőt 400hufért, annyit megért, fogjuk rá. Meg kaptam egyet, tetszik, de ha többször is fel akarom venni, akkor vigyázni kell rá, mmint a hímestojásra, és az se garancia. -.-

2010. nov. 6. 12:07
 18/26 anonim ***** válasza:
78%

Régen jó volt, most főleg nadrágokat szeretek ott venni, mivel ahogy észrevettem nincsenek elszabva, mint pl a Takkoban... Csak a New Yorkerben találok jó nadrágot magamra. Pulcsijaikat is szeretem, de főleg a férfi részlegen, a női nekem annyira tömeg. :S A pólók egyébként régen sokkal jobb minőségüek voltak. Ha lenne pénzem szerintem vásárolnék többet is ott. :D:D Jó, persze nem minden tetszik, de vannak iszonyatjó ruháik. :Dű

17L

2010. nov. 6. 12:34
 19/26 anonim válasza:
22%
Azt mondom menny be a Retro ba... jééé hasonlít a new yorkeresre.. igen koppintás.. mennyél be Hilfigerbe.. jéé ilyen is van.. koppintás... Csicska az a new yorker.. csak a nevesebb márkákat koppintja és a minősége is s z a r.... Kinem mennék az utcára koppintot retro pólóba..(lásd new yorker.) Végén még azthiszik h nincs az eredetire pénzem és azthiszem ez az eredeti..
2010. nov. 6. 13:56
 20/26 anonim ***** válasza:
New Yorker = Jól kinéző cuccok, szar minőségben, kib.aszott drágán. Onnan van a cipőm, és jól is néz ki, annyira nemvolt drága. De képzelem meddig fogja bírni.
2010. nov. 6. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!