Mit gondoltok a New Yorker-ről? Én imádom! ♥♥
Egyik válaszoló hozzászólására reagálva: Szerintem nem az L a legnagyobb méret, mert bőven lehet találni XL-eset is. Másrészt nem vagyok egy kis darab, de néha még nagyobbnak is érzek 1-2 ruhát, mint ami bele van írva.
Amúgy én megvagyok a New Yorker-rel, sok jó cucc van, de lehet találni 'rongyokat' is. Némelyik tényleg nem különb a kínais cuccoknál. (Nincs semmi bajom a kínaival, de néha apró dolgokkal rontanak el egy ruhadarabot.) Szóval én csak azért mert valamit abban az üzletben árulnak nem fogok elájulni tőle.
20L
Utálom!
Drága, és kínai, ócska minőség, gyagyi cuccok. Akkor már inkább a kínai (azt is utálom. )
Szeretheted, de nagyon nézd meg, hogy mit veszel. Ajándékba kaptam onnan egy felsőt, totál el van cseszve a varrása, nem egynes. Tök hülyén néz ki rajtam, szóval -.-". Flitteres felsőm, ami szintén innen van, egy hordás erejéig bírta, lejött a flitterek színe.
Nem egy nagy szám a new yorker, vannak jó cuccok, de sokszor nem értem, hogy mi kerül 16ezerbe egy tök uncsi kabáton, meg 6ezerbe egy sima pulcsin.
Egy nagyobb kínai áruház fejesét ismerem. Kínába ment, ott vannak hatalmas áruházak (olyan stadium méretű valamik, csak sokkal több emelettel). Na a beszerzők ott szoktak válogatni, lehet szerződéseket kötni a készítőkkel, címke meg felirat miatt. Nagyrészt szintenként változik a minőség. A NYes cuccok valahol eléggé mélyen vannak. :D Minőségre tényleg alulmúlja a legtöbb kínais cuccot. És annyi pénzért? Vannak jól kinéző cuccok, bár uncsi, hogy minden 13-17évesen ugyanaz van.
Vásásolni... hát vettem egy felsőt 400hufért, annyit megért, fogjuk rá. Meg kaptam egyet, tetszik, de ha többször is fel akarom venni, akkor vigyázni kell rá, mmint a hímestojásra, és az se garancia. -.-
Régen jó volt, most főleg nadrágokat szeretek ott venni, mivel ahogy észrevettem nincsenek elszabva, mint pl a Takkoban... Csak a New Yorkerben találok jó nadrágot magamra. Pulcsijaikat is szeretem, de főleg a férfi részlegen, a női nekem annyira tömeg. :S A pólók egyébként régen sokkal jobb minőségüek voltak. Ha lenne pénzem szerintem vásárolnék többet is ott. :D:D Jó, persze nem minden tetszik, de vannak iszonyatjó ruháik. :Dű
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!