Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A bonprixen rendelt termékekné...

A bonprixen rendelt termékeknél milyen esetben lehet benyújtani panaszt?

Figyelt kérdés

Rendeltem két pulóvert, mind2-t, a saját, M-es méretemben. Jól néznek ki, de sajnos nem fogom tudni őket hordani, mert mind2 el van szabva. Az egyik olyan rövid, hogy még a rövid szabású pólóim is kilógnak alóla, a másik ujja pedig a csuklómig sem ér.

Nyilván visszaküldöm majd őket és ezek után vagy személyesen vásárolok majd csak vagy olyan helyről, ahol cmre pontosan megvannak az adott ruhadarab méretei mert ez elég nagy csalódás volt részemről.

Fájlalom, hogy nekem kell fizetnem a postaköltséget önhibámon kívül. Ilyenkor tehetek panaszt hogy térítsék vissza a postaköltséget vagy így jártam, majd tanulók belőle és többet nem rendelek tőlük?

nov. 27. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Ha elolvastaf volna a szabályzatot, abban egyértelmüen benne van, hogy a postaköltséget neked kell fizetni.

Másrészt attól, hogy neked nem tetszik az adott ruhadarab, nem feltétlen elszabott, hanem egyszerüen ilyen fazon.

nov. 27. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni. A szabályzatban egyértelműen le van írva, hogy mik a visszaküldés feltételei. Az áruk minősége nem jó egyébként, azt tudom javasolni, hogy ne rendelj többet onnan.
nov. 27. 17:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Elolvastam a szabályzatot. Igen, tudom. Az is szerepel benne, hogy tehetek panaszt, de hogy milyen esetben, az nincs. De köszönöm a segítő szándékú, nem kioktató választ. Az emberek hozzáállásában sose csalódom. Ha valaki nem szívesen válaszol, miért teszi?
nov. 27. 17:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, mit vársz, ha egyértelmüen nincs semmi szabályellenes dolog, akkor mi miatt akarsz panaszt tenni? Másrészt meg ha valaki a valós dolgokat írja, az nem kioktatás, mégha szerinted minden olyan válasz az, ami neked nem tetszik.
nov. 27. 18:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Panaszt tehetsz, ha pl szakadt ruhát kaptál. Vagy olyat, amit más már egyszer visszaküldött és alapozó folt van rajta. Érdemes értékelni majd a megrendelést, másoknak informatív lehet.
nov. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!