Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordtok?

Kürtőskalácska kérdése:

Milyen ruhákat hordtok?

Figyelt kérdés

Milyen fajta ruhákat hordasz?

Esetleg van valami stílusod?

tegnap 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Hova? A ruhát viseli az ember.

A fát, a szenet hordja.

tegnap 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek.

De azért válaszolsz a kérdésre?

tegnap 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Csakis kényelmeset.
tegnap 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindig más, hangulat függő.

És persze függ attól is, hova milyen társaságba megyek, dolgozom, vagy szabadidő programra készülök.

Konkrétabban. Sportos elegáns, farmer,polo, zakó.

Nálam fontos, hogy látszódjon, amit hordok igénytelen hülyegyerekek, kis p.csák nem engedhetik meg maguknak.

Cipőm (sok van) mindig tiszta,általában különleges amit felveszek, olyan ami 100 négyzet km-en belül biztos nem jön szembe. Dzseki, kabát. Soha nem szövet, azaz nagyon ritkán talán, de nem szeretem. Mellényt hordok, kevesen hordanak mellényt, feleslegesnek érzik sokan, ezért az is kicsit egyedi, szívesen hordom. Nadrág. Farmer, esetleg szövet. Szeretem a szürke, fekete indigó, denim színt is. Szaggatottan is de a szaggatott rész alá anyagot varrattam, ne látszódjon ki mindenem mint a 17 éveseknek. Stílus összefoglalva, egyedi.

tegnap 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!