Milyen ruhákat hordtok?
Milyen fajta ruhákat hordasz?
Esetleg van valami stílusod?
Hova? A ruhát viseli az ember.
A fát, a szenet hordja.
Elnézést kérek.
De azért válaszolsz a kérdésre?
Mindig más, hangulat függő.
És persze függ attól is, hova milyen társaságba megyek, dolgozom, vagy szabadidő programra készülök.
Konkrétabban. Sportos elegáns, farmer,polo, zakó.
Nálam fontos, hogy látszódjon, amit hordok igénytelen hülyegyerekek, kis p.csák nem engedhetik meg maguknak.
Cipőm (sok van) mindig tiszta,általában különleges amit felveszek, olyan ami 100 négyzet km-en belül biztos nem jön szembe. Dzseki, kabát. Soha nem szövet, azaz nagyon ritkán talán, de nem szeretem. Mellényt hordok, kevesen hordanak mellényt, feleslegesnek érzik sokan, ezért az is kicsit egyedi, szívesen hordom. Nadrág. Farmer, esetleg szövet. Szeretem a szürke, fekete indigó, denim színt is. Szaggatottan is de a szaggatott rész alá anyagot varrattam, ne látszódjon ki mindenem mint a 17 éveseknek. Stílus összefoglalva, egyedi.
A ruháim nagyrésze a Háda turkálóból van.
Ezen kívül még egy kicsi H&M, C&A, Nike, Adidas, Deichmann, Mr Sale
Jövőben befogok újítani sokkal jobb márkákkal
Minimál. A legtöbb ruhám egyszerű, a legtöbb fekete, vagy kék.
Hétköznapokra ősszel-télen pl fekete skinny farmer, fekete póló, fekete thermo hosszúujjú. Rá valamelyik kabátom a napi időjárástól függően. Plusz fekete bakancs.
(Otthonra a farmer helyett thermo leggings)
Sendra-sancho-tony csizma
levis 511 különböző szinekben és anyagokból
csizmához illő bőr öv
Columbia ingek/galléros polók. Néha egy-egy lee vagy levis ing belefér vagy lenvászon nyáron.
kasmír vagy gyapjú mellény
switchblade, trench vagy utility bőrkabát, nagyon hidegben gyapjú overcoat
nemesacél gyűrűk, nyakláncok
Csizmához, övhöz illő szinű Victorinox, IWC vagy Longines óra
Amolyan posztapokaliptikus cyber viking vagy western vámpíros stílusban létezem. Sötét színeket hordok, főleg feketét, sötét zöldet, lilát, burgundit. Ezüst ékszereket hordok, mindig 4 gyürűt meg van egy csigolyacsont a nyakamban láncon.
Télen sok műször cuccot viselek meg new rock bakancsokat, cipőket.
Van hogy fűzőben szoknyában romantikusabb stílusú cuccokban vagyok, máskor meg bőrgatyában valami dsbm-zenekaros polóban és szegecselt felvarrózot bőrkabátban, hangulatomtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!