Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, ti nyáron milyen...

Lányok, ti nyáron milyen ruhákat hordtok? Szoktatok maxit, hosszabbakat?

Figyelt kérdés
Én régen mindig mini nyári ruhákat és rövidnadrágot hordtam, de valahogy már nem érzem magaménak. Inkább mini, midi nyári ruhákat hordok, vagy felső+szoknya (az is legalább térdig). Azt viszont szeretem, ha a hosszú ruha fel van sliccelve, és az egyik láb kilóg.
ápr. 3. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Csakis nadrágot, utálom a szoknyát ruhát, plusz mindegy, hogy 50 vagy 70 kiló vagyok, a combom véresre dörzsölődik. Ha hordanék, akkor valami csinos lezser maxi szoknyát.
ápr. 3. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:
36%
pedig a szoknya divatos.
ápr. 3. 15:59
 3/9 Metionin ***** válasza:
100%
Van mindenféle egyberuhám, rövidtől a bokáig érőig, sima fekete vagy fekete alapon mintás. Ha ez nem praktikus, akkor valami nyári felső rövidnadrággal.
ápr. 3. 16:15
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Nem hordok szoknyát, egyberuhám is csak kettő van, az egyiket nőgyógyászhoz szoktam felvenni, a másikat strandra, bikini fölé.
ápr. 3. 16:16
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Én régen mindig is combközépig érő szoknyákat, meg ruhákat hordtam, esetleg rövidnadrágot ha épp olyan helyekre mentem ahol az előnyösebb.

Az utóbbi pár évben szoktam felvenni mini ruhákat is, bár a külön szoknya valami felsővel soha sem tetszett, inkább az egyrészeseket szeretem. Rövidnadrágokból van 1-2 shortom de azok sem olyan extrém rövidek, volt egyszer olyanom ami annyira rövid volt hogy a fenekem alja kilátszódott szinte, na azt akkor vettem fel először és utoljára, iszonyat kényelmetlen volt, főleg ha leültem valahova a fél seggem odatapadt a padhoz meg a busz üléséhez szinte maga a borzalom volt.

Strandra ha megyek akkor fürdőruhára szoktam még felvenni ilyen bő miniruhákat csak hogy valami legyen rajtam míg odaérek, de ennyi.

Régen jó pár éve voltak nagyon divatosak ezek az aszimmetrikus szoknyák meg ruhák, meg nekem azok közt jobban tetszett az ami hátul hosszú volt szinte bokáig ért, elől meg szinte olyan mini hogy éppen alig takart, de azt nem hordtam sokáig mert zavart hogy hátul néha leért a földre ha épp egyenletlen helyen sétáltam, meg ha beültem az autóba iszonyatosan sokat kellett igazgatni hogy ne legyen probléma, meg kiszállásnál is iszonyatosan figyelni nehogy probléma legyen.

ápr. 3. 16:53
 6/9 anonim válasza:
55%

Szeretem a bokáig érő maxi ruhákat. Sokszor bugyit sem veszek alá. A rövidet nem, minit nem szeretem. Folyton csinálnom kell valamit, vagy történik valami, ami egy rövidebb ruhában látattni engedne dolgokat.

Szoknyám felsővel eddig nem volt. Nemrég rendeltem két póló anyagú hosszú, zsebes szoknyát. A világosabb sajnos átlátszik. A másik tetszik. Majd meglátjuk.

A rövidnadrágokat is szeretem.

ápr. 3. 17:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Régen folyton rövid shortot hordtam. Most már valahogy nem érzem magam komfortosan benne, pedig az alakom nem változott. De sokkal szívesebben hordok midi szoknyákat. A teljesen maxi cuccokat megint csak nem szeretem, nem akarok azért mindent szemetet összesöpörni a földről. Maximum bokáig érjen.

A mini szoknyát soha nem szerettem. Nem lehet benne sem hajolni, sem lépcsőzni villantás nélkül.

ápr. 3. 22:31
 8/9 A kérdező kommentje:
A shortokat már én is úgy érzem, hogy “kinőttem” lelkileg. Valahogy nem érzem kényelmesen magam benne, pedig az én alakom sem változott/nem rossz. Öregnek érzem magamat hozzá, pedig húszas éveimben járok. Tiniként imádtam.
ápr. 4. 11:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Térdig érő egyberuha, vagy pedig térdnadrág egy vékony inggel. Munkahelyre nem vehetek minit, mondjuk amúgy se szeretek rövid ruhákat hordani.
ápr. 5. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!