Régi póló minta nyomtatása új pólóra?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromból van egy baromi menő pólóm, ami értelemszerűen már nem jó rám, és nem is lehet már kapni. Létezik olyan, hogy beviszem a pólót, és gyakorlatilag lemásolják nagyobb méretben?tegnap 21:43
1/7 anonim válasza:
Nem hinném hogy lenne ilyen. Milyen minta van rajta? Netről nem lehet leszedni?
2/7 A kérdező kommentje:
Egy csont mellkas "Bodies A kiállítás" felirattal.
tegnap 22:36
3/7 anonim válasza:
Én olyat csináltam egyszer, hogy a mintát kivágtam, és rávarrtam egy másik pólóra
4/7 A kérdező kommentje:
Jelen esetben a kivágós megoldás elég hülyén nézne ki :D
tegnap 22:40
5/7 anonim válasza:
Hármas vagyok; leírás alapján ez egyszerűbb minta, akár össze is lehetne szerkeszteni egy kép és egy hozzáadott felirat alkalmazásával
Vagy ha értesz valamennyire a rajzoláshoz, azt is fel tudnád használni
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem tűnik egyszerűnek, mármint pl. árnyékolás is van rajta. Ne ilyet képzelj el, mint ez: [link]
Inkább úgy néz ki, mintha blenderben megcsináltak volna 3D-ben világítással egy egyszerűsített, de anatómiailag pontos mellkast, majd lefotózták volna. Persze mostmár kopottabb.
tegnap 22:59
7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat!
tegnap 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!