Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Régi póló minta nyomtatása új...

Régi póló minta nyomtatása új pólóra?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromból van egy baromi menő pólóm, ami értelemszerűen már nem jó rám, és nem is lehet már kapni. Létezik olyan, hogy beviszem a pólót, és gyakorlatilag lemásolják nagyobb méretben?

tegnap 21:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy lenne ilyen. Milyen minta van rajta? Netről nem lehet leszedni?
tegnap 22:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Egy csont mellkas "Bodies A kiállítás" felirattal.
tegnap 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én olyat csináltam egyszer, hogy a mintát kivágtam, és rávarrtam egy másik pólóra
tegnap 22:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Jelen esetben a kivágós megoldás elég hülyén nézne ki :D
tegnap 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Hármas vagyok; leírás alapján ez egyszerűbb minta, akár össze is lehetne szerkeszteni egy kép és egy hozzáadott felirat alkalmazásával

Vagy ha értesz valamennyire a rajzoláshoz, azt is fel tudnád használni

tegnap 22:50
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem nem tűnik egyszerűnek, mármint pl. árnyékolás is van rajta. Ne ilyet képzelj el, mint ez: [link]

Inkább úgy néz ki, mintha blenderben megcsináltak volna 3D-ben világítással egy egyszerűsített, de anatómiailag pontos mellkast, majd lefotózták volna. Persze mostmár kopottabb.

tegnap 22:59
 7/7 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat!
tegnap 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!