Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket nem idegesit ha egy...

Titeket nem idegesit ha egy cipő beázik?

Figyelt kérdés
pedig amikor megvetétek azt mondta a boltos hogy vizáló
nov. 22. 14:47
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Akkor átvágtak.
nov. 22. 15:15
 2/9 A kérdező kommentje:
aha és hol van olyan hogy kiprobálhatod hogy beázik-e vagy nem és akkor ráérsz majd utolag is fizetni ha akarsz..
nov. 22. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:
29%

2

Megbízható márkákat kell cenni nem a kínais liang xit meg hasonlókat. Amúgy alapból egy cipőn látszik hogy pl ócska műbőr/szöver ami beázik vagy pedig valódi bőr ami nem.

nov. 22. 15:42
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Dehogynem, a vizes lábbeli borzasztó érzés.
nov. 22. 15:53
 5/9 A kérdező kommentje:

3-mas

kinek mi a megbizható,mindnekinek más,vettem már columbiát is,azt mondták hogy vizáló aztán sehol semmi..

nov. 22. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Vegyél egy kínai télibakancsot, annyira műanyag, hogy nem ázik be.
nov. 22. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

2.

Ott helyben egy kancsó vízzel kell tenni egy próbát.

nov. 22. 18:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy kifejezetten vízálló cipőm. Akár alacsonyabb szrú gumicsizmaként is használhaó lenne. Kívülről sima bőr bakancsnak néz ki, de van benne egy vízzáró membrán. A nyelének a kialakítása is olyan, hogy ott sem folyik bele a víz. Akár patakba is bele lehet vele állni. Na ezt hordom olyan özönvíz idején, mint ami nálunk pénteken reggel volt.

Átlagos, középkategóriás cipők több-kevesebb ideig bírják, aztán átáznak. Van egy márkásabb, drágább bőr cipőm. Vízbe nem lehet vele beleállni, de esőben órák alatt sem ázott még be. Azon meg is lepődtem.

nov. 23. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én gumicsizmám nem ázik be.

Hordj te is ilyet, és az ára sem csillagászati.

dec. 5. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!