Tudnátok linkelni olyan női szettet/pizsit amiben a párotoknál alszotok/ örülnétek ha olyanban aludna?
Elkezdenénk egymásnál aludni de eddig szakadt foltos kiselejtezett pólókban, teknősös pizsigatyában stb aludtam otthon. Kényelmes es nemnlátja senki. De szeretnék igényesebb lenni és vonzóbbnak érezni magam. Találtam szexibb szetteket neten de azok pántosak-rövidek és hát tél van.
Szóval mi számít téli pizsamából szexinek? Nők, miben alszotok? Férfiak, mire vágynatok a nőn?
A realitást meghagyva, tehát nem szexi szettet keresek szexhez hanem mindennapi de igényes alvóruhát.
27N
Köszönöm
Nekem Deadpool-os, eredetileg pasiknak szánt póló-rövidgatya szettem van, mert kényelmes, és imádom a karaktert :D
Párom imádta :D Gondolom nem meglepő, hogy egyezik az ízlésünk.
Nem is tudnék "szexi" szettben aludni. Van olyanom, külön, azt hordom amikor eksön van, és abban alszom ami kényelmes. A linkelt cucchoz hasonló rövidujjú-rövidgatya szetteket szeretem, illetve van egy vastag pihepuha szettem, ha hidegebb van.
Nekem bármilyen bejön a barátnőmön ami nem ilyen sikos csúszós anyagú.
Nem tudom de pizsamában valamiért nagyon vonzó :$$
Én ilyenekben alszom: [link]
Persze ez csak akkor jó ha szereted a selymet, meg párodnak is bejön. Igen, sokat takar de ha akció van úgy is hamar lekerül:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!