Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tudnátok linkelni olyan női...

Tudnátok linkelni olyan női szettet/pizsit amiben a párotoknál alszotok/ örülnétek ha olyanban aludna?

Figyelt kérdés

Elkezdenénk egymásnál aludni de eddig szakadt foltos kiselejtezett pólókban, teknősös pizsigatyában stb aludtam otthon. Kényelmes es nemnlátja senki. De szeretnék igényesebb lenni és vonzóbbnak érezni magam. Találtam szexibb szetteket neten de azok pántosak-rövidek és hát tél van.

Szóval mi számít téli pizsamából szexinek? Nők, miben alszotok? Férfiak, mire vágynatok a nőn?

A realitást meghagyva, tehát nem szexi szettet keresek szexhez hanem mindennapi de igényes alvóruhát.

27N

Köszönöm

nov. 21. 11:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Bugyi+póló. Akár nagyobb, XL-méretű (én alapból S-es vagyok). A legtöbb pasim ezt egészen szexinek találta, nekem meg kényelmes. Én ezt sosem gondoltam túl, most nyilván akkor nem a foltos-lyukas pólót viszem ottalváshoz, de új szetteket tutira nem vennék csak ezért. Az alkalmi, szexis dolgok más, de a mindennapi alvásnál nem ez a szempont szerintem.
nov. 21. 11:31
 2/11 anonim válasza:
74%
A feleségem is csak bő póló + kényelmes bugyiban alszik. A takaró alatt hozzámbújik, így nem is fázik télen. Aludni azért kell, hogy kipihent legyél nem azért, hogy szexi.
nov. 21. 11:51
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem Deadpool-os, eredetileg pasiknak szánt póló-rövidgatya szettem van, mert kényelmes, és imádom a karaktert :D

[link]

Párom imádta :D Gondolom nem meglepő, hogy egyezik az ízlésünk.

Nem is tudnék "szexi" szettben aludni. Van olyanom, külön, azt hordom amikor eksön van, és abban alszom ami kényelmes. A linkelt cucchoz hasonló rövidujjú-rövidgatya szetteket szeretem, illetve van egy vastag pihepuha szettem, ha hidegebb van.

nov. 21. 12:14
 4/11 anonim ***** válasza:
50%
XL-es férfi póló, kényelmes bugyi. 👌 Nekem is jó, neki is tetszik :)
nov. 21. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Mi mindketten meztelenül alszunk, nincs ilyen problémánk. :D
nov. 21. 16:26
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Nekem bármilyen bejön a barátnőmön ami nem ilyen sikos csúszós anyagú.

Nem tudom de pizsamában valamiért nagyon vonzó :$$

nov. 21. 23:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Sima tanfa póló kombiban alszom
nov. 22. 04:52
 8/11 anonim ***** válasza:
65%

Én ilyenekben alszom: [link]

Persze ez csak akkor jó ha szereted a selymet, meg párodnak is bejön. Igen, sokat takar de ha akció van úgy is hamar lekerül:)

nov. 22. 08:58
 9/11 anonim ***** válasza:
36%
Hát krva sok értelme van lepontozni
nov. 22. 15:41
 10/11 ívy1 ***** válasza:
51%
Egy vékony leggings, legyen színes (akár piros) meg egy rövid nem bő póló. Szerintem tetszeni fog neki.
nov. 23. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!