A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
10 szavazat
1/6 anonim válasza:
Mihez képest? Egy Nike Airforce 1-hoz képest világbajnok minőség, egy rendes cipőhöz képest meg hulladék.
2/6 anonim válasza:
Nem. Túlárazott szar. Idén úgy alakult, hogy (nagyrészt akaratom ellenére) megvettem életem második pár Rieker lábbelijét, pedig az elsővel sem voltam elégedett. Több ilyen nem lesz. Sokkal drágább, mint amennyit ér.
3/6 anonim válasza:
Igen, jók. Évek óta csak rieker/remonte cipőt hordok. Az egyetlen olyan márka, ami nem rohad le fél év alatt a lábamról.
Nálam hatalmas pluszpont, hogy széles a méretválasztéka, a cipőknél jelzik a talpszélességet is, a rendelés-visszaküldés pedig messze az egyik legkorrektebb webshop (amennyiben tőlük vásárolsz, és nem valami random viszonteladótól).
4/6 anonim válasza:
Nekem harántboltozat süllyedésem van, műtött bütyök (érzékeny azon a részen). A rieker cipők nagyon kényelmesek. Mondjuk csak leakciózva veszem őket, fél áron, mert a teli árat szerintem se éri meg. A papucsok elég kis méretezésűek, hamar szétjönnek. A bakancsok, sportcipők jobbak.
5/6 anonim válasza:
Szerintem pár éve még jók voltak, most már sokat romlott, és alig van valódi bőrből készült cipőjük, szinte teljesen átálltak a műbőrre arany áron...
6/6 anonim válasza:
Én is szkeptikus voltam, de 3-4 éve vettem tőlük műbőr bakancsot, nagyon kényelmes és eddig még semmi baja.
Én szeretem a cipőiket, mind évekig jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!