Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Negyven pluszos nők !Nektek...

Negyven pluszos nők !Nektek melyik öltözködés tetszik jóbban egy negyvenes éveinek közepén járó férfi estében a hétköznapokon?

Figyelt kérdés
Farmernadrágok, pólók , pulóverek, sportcipőkkel vagy ingek élre vasalt szövetnadrágok, bőrcipőkkel?

ma 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudom nem engem kérdeztél, 41/F vagyok. De hordom mindet, amit felsorolsz, kedvemtől, alkalomtól függően. Azért nem változtatnék az öltözködésemen, ezzel együtt a személyiségemen, csak mert ki mit szól hozzá. Azt hordom, amihez kedvem van, jól érzem magam benne. Öltönyben pl, csak feszengenék. Egy szaggatott farmer, póló meg kényelmes, hiába vagyok már öreg. Sőt, a hajam a mai napig hosszú, pedig állítólag ilyen korban már visszafogott, konzervatívabb stílust kellene a konvenciók szerint tükrözni. De nem igazán érdekel, nekem így tetszik és szerintem ez a fontos.
ma 11:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Csinosak az öltönyös pasasok, de a saját férjem jobban szeretem, hogy piképólókban jár, mert nem kell vasalnom rá. O:)
ma 11:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Helyzetfüggő. Egyébként nekem legjobban a felsoroltak keveréke tetszik: farmer inggel. :)

41N

ma 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!