Miért jó egyeseknek, hogy kegyetlenül drága ruhákat vesznek fel hétköznapokra, olyanokat, melyekről a kutya nem tudja, hogy drágák, mivel ugyanilyeneket tizedáron is lehet kapni?
A legegyszerűbb példa:
Tommy Hilfiger póló 55.990.- Forintos áron, ami most akciósan 37.990 Ft
Ennél már csak a luxus drága alsónemű a nagyobb hülyeség, amit max. egy ember lát rajta, ha mázlija van és összejön valakivel az illető.
Hozzáteszem, ezek még nem az igazán drága holmik, hiszen akár milliós ruhák is vannak, melyek semmitmondók az átlagos kinézetükkel.
Vagyis, azért kell, hogy a másik rongyrázó újgazdag felismerje őt? 🤔🙃
(Én is eléggé jó helyzetben vagyok anyagilag, illetve a családom is az volt vagyon tekintetében, mégsem érdekelnek ezek a dolgok, ahogy felmenőimet sem. Autóból is csak egy átlagos 10 milliós SUB-om van, pedig megengedhetném a drágábbat is. Inkább ingatlanba fektetem. Az autó nem befektetés, hanem használati eszköz! (néhány limitált több százmilliós kivételével) Lakásunk az luxus kivitel, de nem azért, hogy mutogassuk. Partikat sem tartunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!