Fényes kabát jó iskolába is, vagy csak kutya sétáltatáshoz?
Figyelt kérdés
Nagypapa eléggé rosszallását fejezte ki.Ilyesmi [link] a kabi. Holnap ezt venném fel. Most hogy már nem fog esni,nem szeretném a feketét. 17/l2021. okt. 11. 22:28
2/9 anonim válasza:
17 évesen komolyan nagyapád véleménye a mérvadó?
3/9 anonim válasza:
Nagypapának 1930-as divat tetszene. Haladni kell a korral. Te meg en adj senki véleményére, semmi baj ezzel kabáttal!
4/9 anonim válasza:
Az igen, 17 évesen ő mondja meg azt is mikor menj enni? 🤣🤣
5/9 anonim válasza:
Jó ez még macskadögönyözéshez is. Papának annyiban igaza van, hogy kb. keresve sem lehetne találni feltűnőbbet.
6/9 anonim válasza:
Nyugodtan..... Teljesen rendben van a kabátod:)
7/9 anonim válasza:
Sztem teljesen jó, a mi sulinkban ennél sokkal feltűnőbbet is hordanak. Ez alíg fényes, sokan lakk hatású kabátot vagy ezüst színűt is hordanak így hidegebb időben. Persze amúgy azt hordd amiben jól érzed magad.
8/9 anonim válasza:
Jó az. Nagyszülők az utolsók akikre hallgatnod kéne divat ügyben xd
9/9 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy nekem a matt és karcsúsított tetszik, szerintem mindenki abban járjon, amiben jól érzi magát, szóval ez ügyben ne más véleménye legyen a mérvadó, hordd nyugodtan, ha neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!