Mennyire elterjedt Magyarországon a full mezítlábas életmód?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy valaki egyáltalán nem hord cipőt, zoknit, papucsot utcára sem, mindig mezítláb megy mindenhova.
Mondjuk csak 1-2 helyen olvastam róla magyarul, szóval biztos nem elterjedt. De egyáltalán itthon mennyire kivitelezhető ez itthon? (nem mások reakciói miatt, hanem pl. időjárás, munkahely, iskola szempontjából)
Ismertek ilyen embert? Esetleg olyat, aki télen is mezítláb jár, nem csak tavasztól őszig?
nov. 16. 02:36
11/15 anonim válasza:
Akkor a hozzászólók alapján én vagyok a kivétel, de van ilyen. Létezem. ^^ 19L
12/15 A kérdező kommentje:
Mi ellenvetés van ez ellen az egész ellen azon kívül, hogy koszos lesz az ember talpa, vagy hogy kiröhögik?
nov. 16. 22:45
13/15 anonim válasza:
12# Talán az, hogy mindenféle szar ragad rá?
14/15 anonim válasza:
12#: Még, ha folyamatosan meleg-elfogadható időjárás is lenne, de így, hogy mindig minden változik, így nézve fura. Másrészt: más a jelentése egy fejlődő országban, mint egy full szegény országban. Az utóbbiban elfogadott az élethelyzet miatt, az előbbiben meg nem feltétlen egy kultúrát jelent - mert nem mindenki tud erről a rétegről -, hanem a szegénységgel asszociálják többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!